Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Κάλλιο αργά παρά ποτέ – Εξιχνιάστηκε διπλή δολοφονία Ιρακινών που έγινε το 2010 στον Αγ. Δημήτριο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία η ανθρωποκτονία δύο αλλοδαπών, που έγινε στις 5-1-2010 στον Άγιο Δημήτριο, ενώ ο αλλοδαπός δράστης είναι ήδη έγκλειστος των φυλακών.

Μετά από συστηματική έρευνα της Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία δύο αλλοδαπών, υπηκόων Ιράκ, ηλικίας 41 και 27 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν δολοφονημένοι, το βράδυ της 5-1-2010 στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 41χρονος είχε βρεθεί μέσα στο σπίτι του, ενώ έξω από αυτό το σπίτι είχε βρεθεί κι ο άτυχος 27χρονος. Την ανθρωποκτονία διέπραξε ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα θύματα και ο δράστης ασχολούνταν με την διακίνηση ναρκωτικών και αιτία της διπλής ανθρωποκτονίας ήταν διαφορές που δημιουργήθηκαν από την απόκρυψη ποσότητας ηρωίνης, που κατείχαν από κοινού ο δράστης και ένα από τα θύματα και τελικά οδήγησαν στη συμπλοκή και στη δολοφονία των δύο αλλοδαπών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία Αμερικανός ηθοποιός

Χορός συλλήψεων από την ΕΛ.ΑΣ – Εξαρθρώθηκαν 3 εγκληματικές ομάδες

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης – “Κανένα ροζ βίντεο”, λέει ο Στεφανάκης

Άλλαξαν τις κατηγορίες κατά των συλληφθέντων για την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού – Διώκονται για ανθρωποκτονία από δόλο κι όχι από αμέλεια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε