Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Λαμία: Στα χέρια δύο αδέρφια για τα μάτια μίας γυναίκας (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Σκηνές… ροκ στη Λαμία, όταν περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, δύο αδέρφια αναστάτωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στην οδό Μιαούλη, ενώ βγήκε ακόμη και μαχαίρι.

Όλα άρχισαν όταν τα μέλη μιας οικογένειας αθίγγανων επιδόθηκαν σε άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους, με έναν μάλιστα από τους εμπλεκόμενους στον καυγά να απειλεί κρατώντας ένα μαχαίρι.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
Στη θέα του μαχαιριού, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και λίγο αργότερα άνδρες της μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής.

Δεξιά κι αριστερά όταν ήρθαν οι αστυνομικοί

Όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της ομάδας  ΔΙ.ΑΣ., οι πρωταγωνιστές του περιστατικού διαλύθηκαν… ησύχως, ωστόσο λίγο αργότερα τα όργανα της τάξης αποχώρησαν και τότε η αντιπαράθεση άρχισε ξανά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αφορμή για τον καυγά ανάμεσα σε δύο αδέρφια, ήταν μία γυναίκα

“Τρομάξαμε. Νομίσαμε ότι θα γίνει φονικό μπροστά στα μάτια μας”, δήλωσε έντρομος ένας κάτοικος της περιοχής, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, παρακολουθώντας τις σκηνές απείρου κάλους από το μπαλκόνι του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο παρακείμενης πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί πήγαν άμεσα ξανά στο σημείο με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συνέχεια. Κατά την. δεύτερη επίσκεψη της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε καταδίωξη ενώ έγινε και μία σύλληψη, ενός από τους πρωταγωνιστές του συμβάντος, που σύμφωνα με μαρτυρίες επρόκειτο για τον αθίγγανο που απειλούσε με το μαχαίρι.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κιάτο: Χειροπέδες σε 26χρονο για τέσσερις κλοπές

Ρόδος: Αθώοι οι αστυνομικοί που φέρονταν να παρέχουν υπηρεσίες security σε σεϊχη

Καλαφάτης: “Να διαχωριστεί το πολιτικό κομμάτι της ΔΕΘ”

Πάτρα: Γύρισε στις φυλακές με… ηρωίνη, χάπια και χασίς (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε