Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαζιώτη “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία

Μαζιώτη “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία

Τον Νίκο Μαζιώτη και την ομάδα του βλέπει η Αντιτρομοκρατκή πίσω από τη μεγάλη ληστεία, που είχε σημειωθεί πριν από ένα μήνα στην Κλειτορία Αχαΐας σε τραπεζικό υποκατάστημα.

Από εκείνη την εποχή, η Αντιτρομοκρατική είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή τη ληστεία, καθώς οι δράστες ήταν βαριά οπλισμένοι, ενώ είχαν συμπλακεί με δυο αστυνομικούς πυροβολώντας τον έναν στα πόδια, ενώ τον άλλον τον είχαν χτυπήσει με γροθιές στο πρόσωπο. Οι δράστες είχαν διαφύγει από την περιοχή με κλεμμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο, το οποίο είχαν κάψει 2χλμ μακριά από την Κλειτορία, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαζιώτης με την ομάδα του, πραγματοποιούν ληστείες στην Πελοπόννησο. Φέτος το καλοκαίρι η Αντιτρομοκρατική με επίσημη ανακοίνωσή της “έδειχνε” τον καταζητούμενο “αντάρτη πόλης” στη μεγάλη ληστεία στα Μέθανα, αλλά και σε τραπεζικά υποκαταστήματα στους νομούς Κορινθίας και Αρκαδίας.

Η συνολική λεία των “ανταρτών πόλης” εκτιμάται από την Αντιτρομοκρατική ότι είχε φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που ενίσχυσε το λεγόμενο “επαναστατικό ταμείο” και -όπως αποδείχθηκε προχθές στο κέντρο της Αθήνας με τη μεγάλη βομβιστική επίθεση- χρηματοδοτήθηκαν με αυτά τα λεφτά και τρομοκρατικές ενέργειες.

Πλέον, κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πραγματοποιούν έρευνες στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, προσεγγίζοντας ανθρώπους, οι οποίοι κινούνται στον πολιτικό χώρο των Αντιεξουσιαστών και κατά το παρελθόν είχαν φιλικές σχέσεις με τον καταζητούμενο “αντάρτη πόλης”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αστυνομία εντόπισε τους τρομοκράτες που ανήκαν στην ομάδα υποστήριξης από το χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας

Σύμπραξη Μαζιώτη – Ξηρού πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην Αθήνα – Στο… Θεό εκτοξεύτηκαν η μπαταρία και το καπό του παγιδευμένου αυτοκινήτου

Αντιτρομοκρατική για το μανιφέστο Μαζιώτη: Θολώνει τα νερά γιατί ετοιμάζει μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε