Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Οι ληστές με τις χρυσές λίρες!

Οι ληστές με τις χρυσές λίρες!

Είναι η εποχή που κάποιοι αγοράζουν … με το κιλό τον χρυσό. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν φαίνεται και οι ληστές που βρήκαν ένα πρωτότυπο κόλπο για να παγιδεύουν τα θύματά τους. Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα κατάφερε με το ίδιο κόλπο να αρπάξει ως τώρα 200.000 ευρώ

Το κόλπο των ληστών… απλό. Έλεγαν ότι έχουν χρυσές λίρες προς πώληση. Είχαν διαδώσει τη φήμη αυτή στη “μαύρη αγορά” χρυσού και απλά περίμεναν το πρώτο θύμα.
Όταν εμφανιζόταν κάποιος ενδιαφερόμενος του έκλειναν ραντεβού σε κάποιο σημείο και όταν το θύμα εμφανιζόταν αντί λιρών έβλεπε τις κάννες των όπλων τους.
Αυτό ακριβώς έκαναν και την περασμένη Δευτέρα. Οι τρεις ληστές έδωσαν ραντεβού σε κάποιο άτομο σε πάρκινγκ super market στο Ζεφύρι. Είχαν “κλείσει” την τιμή στις 96.000 ευρώ. Όταν το θύμα εμφανίστηκε οι δράστες έβγαλαν όπλα και ακινητοποίησαν τον άνδρα. Του άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.
Ο άνδρας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και χθες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις και να τον συλλάβουν. Οι δυο συνεργοί του όμως διαφεύγουν.

Διαβάστε επίεσης:

«Καθαρή» η… νεκροφόρα

Βόμβα στην “Έμπατη” στην Κηφισιά – Ισχυρότατη η έκρηξη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε