Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Όλη η απολογία του Π. Ευσταθίου για τις μίζες! Τα πρόσωπα που κατονόμασε ότι έπαιρναν λεφτά στις τσέπες τους – Ποιούς “αθωώνει”

Όλη η απολογία του Π. Ευσταθίου για τις μίζες! Τα πρόσωπα που κατονόμασε ότι έπαιρναν λεφτά στις τσέπες τους – Ποιούς “αθωώνει”

 – O Πάνος Ευσταθίου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ
– Του επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα
– Σύμφωνα με την απολογία “αθωώνει” τον τραπεζίτη και τον δικηγόρο που “έκαιγε” ο Α. Κάντας
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

Τα περισσότερα πρόσωπα που έδωσε ο Πάνος Ευσταθίου ότι δωροδοκήθηκαν από τον ίδιο είναι κατά κύριο λόγο στρατιωτικοί, αλλά δεν έδωσε ούτε ένα πολιτικό πρόσωπο. 

Στην απολογία του ο 83χρονος εκπρόσωπος της γερμανικής STN Atlas φαίνεται πως στην απολογία του καλύπτει τόσο τον τραπεζίτη, Φάνη Λύγινο και τον δικηγόρο Κυριτσάκα, πρόσωπα τα οποία είχε κατονομάσει ο κ. Κάντας λέγοντας πως “ξεπλένουν” τα μαύρα χρήματα από τις μίζες. 

Ο κ. Ευσταθίου φέρεται επίσης να κατονόμασε τρεις ή τέσσερις Γερμανούς υπηκόους, υψηλόβαθμα στελέχη της εν λόγω εταιρείας ως τα πρόσωπα που “μοίρασαν τα χρήματα”.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εμπλέκει δύο πρώην στελέχη της ΕΒΟ, ο ένας εκ των οποίων -κουμπάρος του Ά. Τσοχατζόπουλου – έχει κατονομαστεί και από τον Αντώνη Κάντα.

Ωστόσο, παρά τις πιέσεις του ανακριτή, ο κ. Ευσταθίου αρνήθηκε να δώσει ονόματα πολιτικών που ενδεχομένως να έχουν εμπλακεί στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

Ο δικηγόρος του κ. Ευσταθίου, ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε πως πως η δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο τον υπέργηρο εντολέα του, εκτιμώντας τη συμβολή του στη διεύρυνση της αλήθειας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ευσταθίου αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ κάθε μήνα είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 

ΟΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ονόματα της μίζας! Απολογείται σήμερα ο Δ. Παπαχρήστος – Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Π. Ευσταθίου

Με ασθενοφόρο έφυγε από τα δικαστήρια ο Ευσταθίου – Διαφωνία εισαγγελέα – ανακριτή για την προφυλακισή του – Την Παρασκευή η απόφαση

12 ώρες κατέθετε ο Ευσταθίου για τους εξοπλισμούς – Παραδέχτηκε ότι έδωσε μίζες 3 εκατ. ευρώ – Διαφωνία εισαγγελέα – ανακριτή για την προφυλακισή του

Απολογία Ευσταθίου: Έδωσε 10 ονόματα αξιωματικών μεταξύ των οποίων και πρώην Αρχηγό Γενικού Επιτελείου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε