Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παππάς κατά πάντων – Είμαι στη φυλακή με άνωθεν εντολή

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ειρωνικό ύφος ο Χ. Παππάς αναφέρθηκε σε ονόματα διάφορων καταδικασθέντων ή φυγόποινων που είναι εκτός φυλακής δήλωσε υπερήφανος που ο ίδιος και ο αρχηγός και άλλα μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι φυλακισμένοι.

Μίλησε για υποτιθέμενη δημοκρατία και εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, μιλώντας μάλιστα για Δικαιοσύνη-τέρας. Κατήγγειλε τη σημερινή διαδικασία χαρακτηρίζοντάς τη αντισυνταγματική. “Η μπανανία της συγκυβέρνησης είναι στυγνή δικτατορία φορώντας μανδύα υποτιθέμενης δημοκρατίας. Τέτοια δικαιοσύνη τέρας θέλετε για την Ελλάδα;”, είπε.

Έχετε χάσει τη δεδηλωμένη, είπε αναφερόμενος και εκείνος στον αποτέλεσμα των εκλογών καταγγέλλοντας την παραμονή στη φυλακή του ίδιου και των συγκατηγορούμενών του. “Υπάρχει πολιτική δίωξη” ανέφερε ο υπαρχηγός της οργάνωσης.
Πρώτος μεταξύ των συγκατηγορούμενών του έφτασε στα έδρανα της Βουλής ο Χ. Παππάς
“Χάσατε, τα ποσοστά θα ανεβαίνουν, είναι συνειδητή ψήφος και όχι ψήφος οργής. Διαλέξτε τι θέλετε. Θέλετε φυλακή για να πέσουν τα ποσοστά; Χάσατε. Θα ανεβαίνουν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χ. Παππάς, ενώ αναφερόμενος στις κατηγορίες σε βάρος του ο υπαρχηγός της οργάνωσης μίλησε για εντολές άνωθεν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

“Η Ελλάδα διαθέτει έναν επικίνδυνο μετέωρο πολιτικά πρωθυπουργό, πολιτικά ανισόρροπο… Σε αυτήν την αίθουσα υπάρχουν πολλοί “Μπαλτάκοι”. Ακόμα και στο έγκλημα Φύσσα που καταδίκασα από την πρώτη στιγμή δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή, δεν υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες δικές μου, ούτε μία”, τόνισε.

“Είχε πει ο ίδιος ο Σαμαράς τον Παππά τον θέλω μέσα. Γιατί κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης ρωτήσατε σε κοινό μας γνωστό τι κάνει ο Παππάς; Ζηλέψατε μήπως τη δόξα του πολιτικού σας μέντορα του Ευάγγελου Αβέρωφ; Τέτοιοι ήσασταν”, σημείωσε και προσέθεσε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης του έλεγε: “προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι ΧΑ παρά Συριζαίος ή κομμουνιστής”, τόνισε και συνέχισε: “Ο Π. Παναγιωτόπουλος έλεγε σε κοινό μας γνωστό ότι αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον κάνουμε δικό μας…Είμαι στη φυλακή γιατί δε προσκυνήσαμε ποτέ, γιατί δεν τα είπαμε ποτέ”.

“Ιδού ο λόγος που βρίσκομαι στη φυλακή, ενώ είμαι αθώος, δεν έχω και δεν είχα καμία επικοινωνία ή συνομιλία όχι μόνο για τη δολοφονία Φύσσα, αλλά για καμία εγκλήματική πράξη, δεν υπάρχει οπλοστάσιο, ούτε βεβαρυμένο ποινικό μητρώο”, είπε ο Χρήστος Παππάς.

Η Χρυσή Αυγή είτε το θέλουν είτε όχι είναι η μόνη γνήσια λαϊκή φωνή, είναι η πραγματική εθνική αντίσταση, είπε ο υπαρχηγός της οργάνωσης και έκλεισε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας αθλίους τους βουλευτές προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις βουλευτών και του προεδρείου.
Με αφορμή τη διακοπή αυτή ξέσπασε νέα ένταση με τον Ν. Μιχαλολιάκο και την Ε. Ζαρούλια να απευθύνονται σε έντονο ύφος σε άλλους βουλευτές.
Ο Χ. Παππάς κάλεσε το προεδρείο να διαγράψει τη φράση περί αθλίων βουλευτών λέγοντας μάλιστα πως δεν έχει την ηθική υπόσταση να τον διακόπτει.

Διαβάστε επίσης:

Αθλιότητες χρυσαυγιτών στη Βουλή με ύβρεις πεζοδρομίου – Όλες οι στιγμές της έντασης (VIDEO)

Έπεσαν πάνω στα τζιπ της αντιτρομοκρατικής η Ζαρούλια και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η επεισοδιακή είσοδος Μιχαλολιάκου στη Βουλή – Η αγκαλιά της Ουρανίας – «Είμαι περήφανη για σένα του είπε» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Μουρούτης στο NewsIt: Διαψεύδω τον Μιχαλολιάκο

Παππάς κατά πάντων – Είμαι στη φυλακή με άνωθεν εντολή

Το χειροφίλημα Μιχαλολιάκου στον Κουκούτση – ΦΩΤΟ

Σε ποιόν είπε “Σκάσε ρε” ο Μιχαλολικάκος

Κινηματογραφική άφιξη Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού στη Βουλή – “Μη μ’ ακουμπάει κανείς, είμαι αρχηγός κόμματος” ούρλιαζε ο Μιχαλολιάκος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε