Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παραδόθηκε ο 23χρονος πιστολέρο του Παγκρατίου

Παραδόθηκε ο 23χρονος πιστολέρο του Παγκρατίου

Αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης παραδόθηκε στην Ασφάλεια ο 23χρονος που καταζητούνταν για την απόπειρα δολοφονίας πορτιέρη νυχτερινού μαγαζιού στο Παγκράτι.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις 6: 10 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από το κλαμπ «Σιδεράδικο», στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ομάδα 7-8 οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς, έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη.

Ο 23χρονος καταζητούνταν από την αστυνομία και τελικά το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στο τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας και παραδόθηκε.

Ο νεαρός οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και μετά στην 20η τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Κρατείται στη ΓΑΔΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

22χρονος Έλληνας ο πιστολέρο του Παγκρατίου – Τι ψάχνει η αστυνομία

Σαρωτικοί έλεγχοι για τον πιστολέρο χούλιγκαν του Παγκρατίου – Έπιασαν το συνεργό του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο του πυροβολισμού

Βγήκαν τα πιστόλια των χούλιγκαν! Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος μετά από πυροβολισμό έξω από κλαμπ στο Παγκράτι

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος

Τρύπησε αυτοκίνητο από τη βόμβα με ρουλεμάν στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι – Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε