Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πάτρα: Ο εμπρηστής απειλούσε τους πυροσβέστες με μαχαίρι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπό έλεγχο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα, σε οικόπεδο πίσω από εργοστάσιο, στην περιοχή Αγίου Βασιλείου, στην Πάτρα και στο σημείο παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ο εμπρηστής απειλούσε τους άνδρες της πυροσβεστικής με μαχαίρι!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε οικόπεδο με ξερά χόρτα, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Στο σημείο κατέφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες που προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες

Τελικά, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο η υπόθεση πήρε διαφορετικές διαστάσεις, αφού οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν 35χρονο Ρομά, ημίγυμνο από την μέση και πάνω, ο οποίος είχε βάλει τη φωτιά και μόλις τους είδε άρχισε να τους απειλεί, όταν αυτοί πήγαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.

Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μετά από πολλή προσπάθεια, γιατί αντιστάθηκε σθεναρά, και να τον συλλάβουν με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Ο άνδρας, πλέον, θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών, με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση, της απειλής, της αντίστασης κατά της αρχής, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και μια σειρά άλλων κατηγοριών.

Πηγή: patrastimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Χειροπέδες” σε δύο αλλοδαπούς για λαθραία τσιγάρα στην Κόρινθο

Ένα πτηνό “βύθισε στο σκοτάδι” την Τρίπολη και δεκάδες χωριά!

Πάτρα: Άρπαξε αλυσίδα απ’το λαιμό ηλικιωμένης, την πούλησε και… συνελήφθη

Εύβοια: Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε με καρέκλα αδέσποτο σκυλάκι – Φωτό

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε