Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πάτρα: Τον “γάζωσαν” με δύο όπλα – Τι έδειξε η νεκροψία

Πάτρα: Τον “γάζωσαν” με δύο όπλα – Τι έδειξε η νεκροψία

Σφαίρες από δυο όπλα διαφορετικού διαμετρήματος δέχθηκε, σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά την πραγματοποίηση της νεκροψίας, ο Πάνος Τσίρκας που δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο, το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Όπως γράφει το patrastimes, το θύμα δέχθηκε πυρά από δύο όπλα αλλά και από δυο διαφορετικές γωνίες γεγονός που δείχνει πως δεν πυροβολήθηκε μόνο από ένα άτομο.

Στο μεταξύ υπό αστυνομική προστασία βρίσκεται για ένα ακόμα εικοσιτετράωρο ο δεύτερος εκ των τριών στόχων των δραστών, Δ. Β. που παραμένει στο κτίριο της οδού Ερμού για λόγους δικής του ασφάλειας, καθώς σε βάρος του δεν έχει προκύψει κάτι που να συνεπάγεται την κράτησή του.

Στο Αγρίνιο η κηδεία

Στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην πόλη του Αγρινίου, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του ο πατέρας του, θα γίνει αύριο το πρωί η κηδεία του Πάνου Τσίρκα ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών.

Γνωρίζουν τους δράστες;

Σύμφωνα με το patrastimes, αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόμενος στον εκτελεστή του ΠάνουΤσίρκα και τους συνεπιβάτες στο terios είπε χαρακτηριστικά: “Τους έχουμε, αυτό που μένει είναι η σύλληψη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της και ένα ακόμα χαρτί, το οποίο έχει ήδη ενεργοποιηθεί, προκειμένου ο δράστης τις επόμενες ώρες ακόμα και να προβεί στην απόφαση να παραδοθεί μόνος του υπό το βάρος της πίεσης.

Οι αστυνομικοί δεν ανησυχούν για τα δυο άλλα πρόσωπα – (έναν άντρα και μια γυναίκα) που επέβαιναν στο terios – και το χρόνο σύλληψής τους καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, “αυτούς του έχουμε ανά πάσα στιγμή. Το θέμα είναι να τσιμπήσουμε τον μεγάλο”.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Και μια γυναίκα ανάμεσα στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης – Περιμένουν βαλλιστική και αποτυπώματα

Αυτό είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στην Πάτρα

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στην Πάτρα

Πόλεμος μαφιόζων στην Πάτρα

Πάτρα: Χαιρέτησε τον δολοφόνο του – Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο της εκτέλεσης!

Πάτρα: Συγκλονιστικές εικόνες από το διπλό έγκλημα! Σε βίντεο οι δράστες της επίθεσης

Πάτρα: Δύο οι νεκροί της μαφιόζικης επίθεσης στο μπαρ – Φωτό και βίντεο!

Πάτρα: Το μακελειό στο νυχτερινό κλαμπ με εικόνες – Δολοφονία με 30 σφαίρες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε