Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Πελοπόννησος: Έλεγχοι και συλλήψεις σε επιχειρήσεις εμπορίας μετάλλων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε εταιρείες συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης, διαχείρισης και επεξεργασίας μεταλλικών αντικειμένων

σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, για την καταπολέμηση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και παράνομης διακίνησής τους.

Σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, οι αστυνομικοί με την συνδρομή και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών, έλεγξαν συνολικά δεκαέξι επιχειρήσεις εμπορίας μετάλλων, παλαιών σιδήρων και συναφών αντικειμένων.

Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα, δύο για καταδικαστικά έγγραφα, ένας για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κι ένας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν μια παράβαση για ανασφάλιστη εργασία, μία παράβαση για ρύπανση του περιβάλλοντος, μία παράβαση για στέρηση της προβλεπόμενης από το νόμο άδεια λειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Καστοριά: Δείτε τι έκρυβε η λίμνη για 7.254 χρόνια – Η ξύλινη επιγραφή, το άγνωστο μήνυμα και οι ανακοινώσεις του ΑΠΘ (Φωτό)!

Ρόδος: Φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη κοντά σε αθλητικό κέντρο – Αναζητείται ο νεαρός φίλος της που την φιλοξενούσε!

Θεσσαλονίκη: Οργή και δάκρυα για την αυτοκτονία του ομολογιούχου – Συγκλονίζει το ξέσπασμα της γυναίκας του (Βίντεο)!

Τρίκαλα: Η καθίζηση δημιούργησε… κρατήρα – Εντυπωσιακές φωτογραφίες στο βουνό του Κόζιακα!

Αγρίνιο: Εφιάλτης για οδηγό στην είσοδο της πολυκατοικίας του!

Θεσσαλονίκη: Η φάρσα της δεκαετίας – Η απατημένη γυναίκα ζητάει… εξηγήσεις από τον σύντροφό της (Βίντεο)!

Κρήτη: Αυτοί είναι οι πιλότοι που έγραψαν ιστορία με την ”πτήση του Ίκαρου” και μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (Φωτό)!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε