Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ποια είναι η αστυνομικός που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Το όνομά της είναι Αγγελική και γεννήθηκε στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα, τη Νίκαια. Ήταν εκείνη που ανταποκρίθηκε στις φωνές της κοπέλας του άτυχου 34χρονου και έτρεξε να προλάβει και τελικά να συλλάβει τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η Αγγελική της ομάδας ΔΙΑΣ γεννήθηκε το 1989 στη Νίκαια, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής.
Είναι μια από τις 100 γυναίκες του Σώματος, που κάνει περιπολίες σε Νίκαια, Πέραμα, Κερατσίνι, Πειραιά και γειτονιές της δυτικής Αττικής.

Η στιγμή του φονικού

Το όμορφο κορίτσι με τα γαλάζια μάτια ήταν μια από τους ειδικούς φρουρούς της ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής μετά την ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης.

Όταν έφτασαν οι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ είδαν 30 άτομα να τρέχουν από το στενό της καφετέριας προς την κεντρική λεωφόρο. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν κι έφτασαν στην Παναγή Τσαλδάρη 60. Τότε είδαν δυο άνδρες να έχουν έρθει στα χέρια. Ήταν ο Παύλος Φύσσας και ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο 34χρονος σήκωσε τη μπλούζα του, έδειξε το τραύμα στο στήθος και φώναξε: «Με χτύπησε. Αυτός είναι, πιάστε τον».

Τότε, η Αγγελική κατέβηκε από τη μηχανή και έτρεξε προς το μέρος που της υπέδειξε ο Παύλος Φύσσας. Έριξε τον Ρουπακιά στο έδαφος και του φώναξε: «ε όχι και μαχαίρι». Αφού του πέρασε χειροπέδες ήταν η ίδια που βρήκε το ματωμένο στιλέτο, το όπλο του φόνου, που ο 45χρονος δράστης είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του.

Όπως γράφει το Έθνος, μετά τη σύλληψη, η κοπέλα πλησίασε τον Παύλο Φύσσα και προσπάθησε να του δώσει κουράγιο καθώς περίμεναν το ασθενοφόρο.

«Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, στα 45 λεπτά που μεσολάβησαν, η κοπέλα κρατούσε το κεφάλι του Παύλου. Το παιδί είχε γίνει άσπρο. Πρόλαβε απλά να σηκώσει τη μπλούζα του και να δείξει τον δράστη», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο μετά τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή – Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης

Αντιδράσεις για τη μεταγωγή Ρουπακιά στον Κορυδαλλό – Ψάχνουν φυλακή να τον στείλουν

Εντολή Αβραμόπουλου στον Α/ΓΕΕΘΑ – “Ψάξε τυχόν εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΧΑ”

Τα σκοτεινά μυστικά της Χρυσής Αυγής – 3.000 “στρατιώτες” έτοιμοι για όλα – “Ο αρχηγός ξέρει τα πάντα”

Κόβουν τη χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή – “Δεν την έχουμε ανάγκη” απαντά με ανακοίνωσή της

Πέφτει αλλά δεν καταποντίζεται η Χρυσή Αυγή – Δημοσκόπηση μετά τη δολοφονία Φύσσα

Μαρτυρία-σοκ: “Χτυπούσαν τον Παύλο πριν τον μαχαιρώσουν”

Πανό για τον Παύλο Φύσσα σε Λεωφόρο και Περιστέρι (ΦΩΤΟ)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε