Έγκλημα

Ποινή μαμούθ για τον παιδεραστή Σειραγάκη – 220 χρόνια φυλάκιση

Με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του προπονητή Νίκου Σειραγάκη ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης δίκης παιδεραστίας.

Σύμφωνα με το prismanews.gr o περιβόητος παιδεραστής Σειραγάκης καταδικάστηκε από το Μεικτο Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά σε 220 χρόνια φυλάκισης, μία ποινή πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του κρητικού ειδησεογραφικού site η ποινή αρχικά ήταν 262 έτη!

Επίσης, το δικαστήριο επέβαλλε στον Σειραγάκη τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για πέντε χρόνια. Τέλος, η έφεση του κατηγορούμενου δεν θα έχει αναστέλλουσα μορφή. Το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών δεν έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του παιδεραστή Σειραγάκη για 46 από τα 48 συνολικα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται καθώς επίσης και για πέντε πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: ”Αισθάνομαι πολιτικός κρατούμενος – Με έβαλαν φυλακή για τις ιδέες μου”!

Κρήτη: Αμετανόητος ο παιδεραστής Σειραγάκης – Ξαναδιακόπηκε η δίκη του!

Άρχισε η δίκη του παιδεραστή Σειραγάκη με… καθυστέρηση λόγω απειλής για βόμβα!

Κρήτη: Στον αέρα η δίκη του παιδεραστή Σειραγάκη μετά από τηλεφώνημα για βόμβα!

Κρήτη: Ο παιδεραστής Σειραγάκης στο εδώλιο για ασέλγεια σε 53 ανήλικους!

Ρέθυμνο: Αθώος δήλωσε ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης ενώπιον της ανακρίτριας

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα