Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Πρέβεζα: Κυνήγι σε χωράφι – Οι επίδοξοι κλέφτες άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν!

ΦΩΤΟ από mypeveza.gr
ΦΩΤΟ από mypeveza.gr

Στα πόδια το έβαλαν δυο τσιγγάνοι όταν οι ιδιοκτήτες χωραφιού τους τσάκωσαν στα “πράσα” να κλέβουν οπωροκηπευτικά από το χωράφι τους στην περιοχή Παλιούρι Πρέβεζας…

Ειδικότερα οι δύο Ρομά, ένας 37χρονος άνδρας και μία 34χρονη γυναίκα μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν τίποτα από το χωράφι χάρις στην έγκαιρη αντίδραση των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο – ”Την έσφαξα γιατί την άκουσα να τα λέει με τον εραστή της”!

Βόλος: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας που βρήκε κρεμασμένο το παιδί της – Δάκρυα για την αυτοκτονία του βασανισμένου άντρα!

Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο – Το στοιχείο που υποψίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου!

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις…

Πάτρα: Ντοκουμέντα στα μονοπάτια της πορνείας – Δεκάχρονα κορίτσια εκδίδονται για 5 ευρώ!

Ηλεία: Στο ”σκαμνί” γιατρός για εκβιασμό ασθενούς – ”Βράζουν” οι συγγενείς της που έκαναν την καταγγελία!

Κρήτη: Γνωρίστε τις καλλονές δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου – Κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ και μαγεύουν τα πλήθη (Φωτό)!

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου είχε βρει τον τρόπο να ξενοιάσει μια για πάντα από τους λογαριασμούς ρεύματος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε