Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Στη “φάκα” δύο κυκλώματα ναρκωτικών στη Σαντορίνη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή, καλλιέργεια, διακίνηση, αγοραπωλησία χασίς και παράνομης οπλοκατοχής. Πρόκειται για Ρουμάνους, μια γυναίκα και έναν άνδρα από τη Μολδαβία, μια γυναίκα από την Τσεχία και έναν Έλληνα.

Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστου χασίς , 42 δενδρύλλια για χασίς, 3 κινητά τηλέφωνα,  μία ζυγαριά ακριβείας, ένα αεροβόλο τυφέκιο και το χρηματικό ποσό των 18.730 ευρώ!

Για τη μια υπόθεση συνελήφθησαν ένας 33χρονος Ρουμάνος και μια 27χρονη από την Τσεχία οι οποίοι κατηγορούνται για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία.
Μετά από αξιολόγηση στοιχείων, αστυνομικοί έκαναν έρευνα προχθές το απόγευμα, στο σπίτι που διέμεναν οι λόγω συλληφθέντες και βρήκαν:
Διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 36,5 γραμμαρίων
Σπόρους κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων
Σπόρους βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, των οποίων η προέλευση ερευνάται
Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Έναν (1) μεταλλικό τρίφτη κάνναβης
Τρία ημερολόγια-ατζέντες σε διάφορες σελίδες των οποίων υπήρχαν πρόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών
το συνολικό χρηματικό ποσό των 18.700 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών
Ένα αεροβόλο τυφέκιο με διόπτρα

Η δεύτερη υπόθεση

Για την δεύτερη υπόθεση, συνελήφθησαν ένας 46χρονος Ρουμάνος, ένας άνδρας και μια γυναίκα από τη Μολδαβία ηλικίας 28 και 22 ετών καθώς και ένας 24χρονος Έλληνας κατηγορούμενοι για κατοχή, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξακριβώθηκε ότι ο 46χρονος σε συνεργασία με τους δυο αλλοδαπούς, καλλιεργούσε φυτά κάνναβης και πουλούσε στον Έλληνα έναντι αμοιβής, ακατέργαστο χασίς.
Το Σάββατο το βράδυ στο πλαίσιο διακριτικής παρακολούθησης διαπιστώθηκε ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών μεταξύ του Ρουμάνου και του Έλληνα και άμεσα ακινητοποιήθηκαν.

Από τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 46χρονου δυο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστου χασίς καθώς και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ,
ενώ στην κατοχή του 24χρονου δυο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστο χασίς βάρους 8,6 γραμμαρίων.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στο σπίτι του 46χρονου Ρουμάνου 3 συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς συολικού βάρους 4,2 γραμμαρίων και μια  ζυγαριά ακριβείας.
Στην αυλή του σπιτιού που έμενε ο 24χρονος Έλληνας, ένα δενδρύλλιο χασίς ύψους 1,2 μέτρων

Στο σπίτι που διέμεναν τα δύο άτομα από τη Μολδαβία, τέσσερις γλάστρες με 41 δενδρύλλια για χασίς στο στάδιο της ανάπτυξης με ύψος από 2 έως 4 εκατοστά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα Γιάννας από την Κρήτη: Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική

Χειροπέδες σε πρώην τελωνειακό με χρέος τριών εκατομμυρίων!

Θεσσαλονίκη: Ποιοι κατέθεσαν προσφορές για το “Μακεδονία Παλάς”

Εύβοια: “Κανένας δε χτύπησε τον δημοσιογράφο”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε