Πέμπτη, 8 Αυγ.
30oC Αθήνα

Στη φυλακή οι δολοφόνοι του Facebook – Αρνούνται πως συμμετείχαν στη δολοφονία και τη ληστεία

Στη φυλακή οι δολοφόνοι του Facebook – Αρνούνται πως συμμετείχαν στη δολοφονία και τη ληστεία

– Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 20χρονος και στις φυλακές Αυλώνα η 24χρονη γυναίκα – αράχνη
– Η 24χρονη «ψάρεψε» το θύμα από το Facebook
– Δηλώνουν μετανιωμένοι και υποστηρίζουν πως συμμετείχαν μόνο στην κλοπή
– Ρίχνουν τη δολοφονία του 30χρονου στη Δάφνη στους συνεργούς τους που διαφεύγουν στο εξωτερικό
– Θέλουν να απονεμηθεί δικαιοσύνη είπε η δικηγόρος τους
– Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταφορά τους στον ανακριτή

Προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν η 24χρονη και ο 20χρονος που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 30χρονου στη Δάφνη, πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να αποφευχθεί νέο λιντσάρισμα από τους συγγενείς του θύματος, οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία. Τόσο η 24χρονη όσο και ο 20χρονος αρνήθηκαν τις κατηγορίες και παραδέχτηκαν μόνο τη συμμετοχή τους στην κλοπή.

Και οι δυο υποστήριξαν στον ανακριτή ότι συμμετείχαν στην κλοπή, βρίσκονταν στο διαμέρισμα αλλά δεν παραδέχονται ότι έχουν συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου άνδρα. Και επί της ουσίας ρίχνουν την ευθύνη στους συνεργούς τους, που διαφεύγουν στο εξωτερικό.

Δηλώνουν μετανιωμένοι, είπε στο NewsIt η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου. «Έχουν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και περιμένουν την αποκατάσταση της αλήθειας», πρόσθεσε.

Η 24χρονη «ψάρεψε» μέσω Facebook τον 30χρονο άνδρα, γιο ενεχυροδανειστή και όταν κατάφερε να την καλέσει σπίτι του, έβαλε μπροστά το σχέδιό της. Σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους τρεις συνεργούς της.
Έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν τον άτυχο άνδρα, αναγκάζοντάς τον να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου. Ο 30χρονος ξεψύχησε από ασφυξία. Εκείνοι, πήραν κοσμήματα και χρήματα 150.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Έφυγαν για τη Γερμανία αλλά η αστυνομία στο μεταξύ είχε φτάσει στα ίχνη τους. Και το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την 24χρονη και έναν 20χρονο συνεργό της. Οι άλλοι δυο δράστες, αναζητούνται.

Μετά την απολογία τους, ο 20χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και η 24χρονη στις φυλακές του Αυλώνα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δε συμμετείχαμε στο φόνο» – Τα ρίχνουν στους άλλους οι δολοφόνοι του Facebook

Αμετανόητοι οι δολοφόνοι του facebook – Οι διάλογοι της ντροπής – Είχαν ακόμα στα χέρια τους το αίμα του 30χρονου και ερωτοτροπούσαν στο τηλέφωνο

Λίντσαραν τους δολοφόνους του Facebook – Ομολόγησε η 24χρονη

Του έκλεισε ραντεβού μέσω Facebook για τον σκοτώσει – Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 30χρονου στη Δάφνη

Φρίκη! Οι ληστές “μάρκαραν” το σπίτι και στραγγάλισαν τον 30χρονο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ NEWSIT

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε