Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Τα παίρνει πίσω ο Άγγος για τα Τάγματα Εφόδου;

Τα παίρνει πίσω ο Άγγος για τα Τάγματα Εφόδου;

Δυο διαφορετικές εκδοχές και ίσως αύριο μια τρίτη, έχουν ακούσει οι ανακριτές από τον κατηγορούμενο Γιάννη Άγγο ο οποίος θεωρείται ότι είναι εκείνος που ειδοποίησε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής εκείνο το βράδυ.

Αύριο το μεσημέρι θα κατατεθεί η αίτηση άρσης των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί και σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ, ο κρατούμενος πλέον στις φυλακές Ναυπλίου παίρνει πίσω όσα είπε προφορικά στους ανακριτές την Τρίτη το μεσημέρι.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι η συμπληρωματική απολογία που έδωσε την Τρίτη ήταν προφορική και οι συνήγοροί του είχαν δεσμευθεί ότι όλα θα περιγράφονταςι στο έγγραφο υπόμνημα που θα καταθέσει.

Ο Γιάννης Άγγος, ήταν παρών στη δολοφονία Φύσσα και σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιγράψει πώς έγινε η κινητοποίηση από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με ΤΟ ΒΗΜΑ, δεν θα κάνει τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη προφορικά ενώπιον των ανακριτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μιλάει» ο Άγγος για το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα – Τι ευθύνες ρίχνει στον Ρουπακιά

Ο μάρτυρας που θα “κάψει” την Χρυσή Αυγή; Τι αποκάλυψε ο προφυλακισθείς χρυσαυγίτης που ζήτησε σήμερα να δει τον ανακριτή!

Ξανά στον ανακριτή ο 37χρονος που «φώναξε» τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

Νέοι μάρτυρες εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε