Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας για τους… επίδοξους απαγωγείς του Κίκου Μαρτίνου

Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας για τους… επίδοξους απαγωγείς του Κίκου Μαρτίνου

Τα πρόσωπα των επίδοξων απαγωγέων του 33χρονου εφοπλιστή, Ανδρέα – Ιωάννη Μαρτίνου, είδε αυτόπτης μάρτυρας, τη στιγμή που οι δράστες επιβιβάζονταν σε μια BMW.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είδε τη στιγμή που έφευγαν από το φορτηγό και επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο BMW με πινακίδες που φαίνεται ότι είναι πλαστές και αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο μάρκας AUDI.

Νωρίτερα, είδε κάποιους από τους δράστες χωρίς κουκούλες και έκανε λόγο για άτομα νεαρής ηλικίας.

Οι αστυνομικές αρχές, που ερευνούν την απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή, Κίκου Μαρτίνου, έκαναν λόγο χθες στο newsit, για «σύμπραξη» τρομοκρατών με κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, υπονοώντας την υποψία τους για ενεργή συμμετοχή του Βασίλη Παλαιοκώστα στον σχεδιασμό της απαγωγής. Σημειώνεται ότι ο καταζητούμενος κακοποιός πέρα όλων των άλλων κατηγορείται για την δολοφονία του υπασπιστή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη τον Ιούνιο του 2010, με την αποστολή του εκρηκτικού φακέλου. Οι διωκτικές αρχές παραδέχθηκαν καθυστερημένα ότι αποτύπωμα του καταζητούμενου είχε βρεθεί πάνω στον δολοφονικό φάκελο.

Το βασικότερο στοιχείο που τους οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση των ερευνών είναι το γεγονός πως και τα δύο οχήματα που βρέθηκαν καμένα είχαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούσαν σε οχήματα ίδιου τύπου και χρώματος.

Αυτή η τακτική είναι μία πάγια μέθοδος των τρομοκρατικών οργανώσεων, η οποία όμως υιοθετήθηκε από ομάδες απαγωγέων, όπως στην περίπτωση του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, μία απαγωγή που έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη απόπειρα απαγωγής Μαρτίνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος είναι ο εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος – Η ιστορία της πανίσχυρης οικογένειάς του

“Βλέπουν” τον Παλαιοκώστα πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου

Σαν “τρομοκράτες” έδρασαν οι επίδοξοι απαγωγείς του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε