Τετάρτη, 28 Αυγ.
33oC Αθήνα

Τρίκαλα: “Κατέβασαν” τη τζαμαρία αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

ΦΩΤΟ από το trikalanews
ΦΩΤΟ από το trikalanews

Σχολή οδηγών έβαλαν στο «στόχαστρο» τους, άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr άγνωστοι παραβίασαν σήμερα τα ξημερώματα σχολή οδηγών που εδρεύει επί της οδού Κολοκοτρώνη, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην επιχείρηση, δεν δίστασαν να … «κατεβάσουν» την τζαμαρία προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στον χώρο.

Οι δράστες αφού έψαξαν εξονυχιστικά τον χώρο, έφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι, αποδεικνύοντας έτσι, ότι έψαχναν μόνο για χρήματα αφού στην επιχείρηση υπήρχαν αντικείμενα αξίας, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που ωστόσο δεν εκλάπησαν.

Σοκ έπαθε σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όταν αντιλήφτηκε τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων, όπου κατέγραψαν το συμβάν και πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην πόλη των Τρικάλων, γεγονός που έχει προκαλέσει την εύλογη ανησυχία τόσο των κατοίκων όσο και επαγγελματιών.

Μάλιστα, έντονη ήταν η αντίδραση των επαγγελματιών επί της οδού Κολοκοτρώνη, που καταγγέλλουν μετά και το χθεσινό επεισόδιο την έλλειψη δημοτικού φωτισμού επί της οδού.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα”

Εύβοια: Θρήνος για το 24χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Χανιά: “Βούτηξε” στο κενό με τη μηχανή

Ημαθία: Έκλεψε… μέλισσες και συνελήφθη

Αμαλιάδα: Έτοιμοι να κατεβάσουν τα τρακτέρ οι αγρότες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε