Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τρίκαλα: Οι κλέφτες βρήκαν καταφύγιο στο δάσος

Τρίκαλα: Οι κλέφτες βρήκαν καταφύγιο στο δάσος

Οι κάτοικοι ενός ορεινού χωριού στα Τρίκαλα κυνήγησαν τους κλέφτες που πανικόβλητοι έτρεξαν να κρυφτούν στο δάσος

Οι δράστες “χτύπησαν” στα χωριά Κορυφή και Παχτούρι, ωστόσο τους κατάλαβαν και τους κυνήγησαν οι κάτοικοι, με αποτέλεσμα να αφήσουν το αυτοκίνητό τους και να… τρέξουν στο δάσος!

Όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr το αυτοκίνητο ήδη μεταφέρθηκε στην Α.Δ. Τρικάλων, ενώ φαίνεται πως και η ταυτότητα των δραστών είναι πλέον γνωστή, με καταγωγή από τα χωριά της Καλαμπάκας.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης όταν οι δράστες χτύπησαν στην εκκλησία του Αϊ Γιώργη στο χωριό Κορυφή της Πίνδου. Οι ελάχιστοι εναπομείναντες κάτοικοι του χωριού κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε μέσα στη νύχτα και πήγαν να δουν τι συνέβη.

Έτσι βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής να κυνηγούν τους δράστες στα βουνά. Τους εντόπισαν τελικά στο Παχτούρι να… αδειάζουν το μίνι μάρκετ στη πλατεία του χωριού.

«Μπλόκαραν» το αυτοκίνητό τους και έτρεξαν να τους πιάσουν. Οι κλέφτες μέσα στο πανικό τους τράπηκαν σε φυγή, τρέχοντας με τα πόδια μέσα στο δάσος και… φωνάζοντας για να σωθουν!

Το αυτοκίνητο το παρέλαβε η αστυνομία λίγες ώρες αργότερα και οι δυο δράστες ακόμη… αναζητούνται μέσα στο δάσος.

Ωστόσο μάλλον με τέτοια αυτοθυσία που έδειξαν οι ηρωικοί κάτοικοι των χωριών της περιοχής θα το σκεφτούν πολύ και αυτοί και άλλοι σαν αυτούς να… ξαναπατήσουν στα ορεινά!

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πυροβολισμοί και “νταηλίκια” σε μπαρ του Ηρακλείου

Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι της Sprider Stores – Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κατάστημα στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

Πρωινός σεισμός στην Κρήτη

Χανιά: Κλειστός δρόμος λόγω… δέντρου (ΦΩΤΟ)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε