Παρασκευή, 5 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Χανιά: Τον φέσωσε ο “αδερφός” του

Χανιά: Τον φέσωσε ο “αδερφός” του

Τρόπο για να παίρνει δανεικά (και αγύριστα) είχε βρει ένας 41χρονος Χανιώτης εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Όπως γράφει το flashnews, ο 41χρονος, από τον Αποκόρωνα, τα δύο τελευταία χρόνια πήγαινε σε κατοίκους και καταστηματάρχες της Σούδας και έλεγε πως είναι αδελφός ενός 58χρονου επαγγελματία της περιοχής.

Και επειδή ο 58χρονος είναι γνωστός για την εντιμότητά του, ο 41χρονος ζητούσε από τους άλλους δανεικά λέγοντας πως θα τους τα επιστρέψει ο …”αδελφός” του.

Όταν λοιπόν, ο 58χρονος – έκπληκτος – έβλεπε διάφορους να πηγαίνουν και να του λένε πως θέλουν τα χρήματα που δάνεισαν στον «αδελφό» του, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν στο πρόσωπο του 41χρονου, ο οποίος τώρα πλέον έρχεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Η δικογραφία αφορά στην κατηγορία της απάτης κατ’εξακολούθηση, με θύματα οκτώ κατοίκους της Σούδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι που πίστεψαν τον «αδελφό» του επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μολότοφ στα γραφεία της ΝΔ στα Γιάννενα

Αχαΐα: Μητέρα πέντε παιδιών απειλεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα

Σπάρτη: Πέθανε προσπαθώντας να ζεσταθεί

Εύβοια: Βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι 60χρονου καρκινοπαθή με άρρωστο παιδί

Άστεγος πουλάει το νεφρό του – Αγγελία σοκ στην Ηλεία

Πέλλα: Ένας νεκρός από σύγκρουση φορτηγού με τρένο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε