Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Χειροπέδες σε πρόσωπα κλειδιά που δένουν την εγκληματική οργάνωση

Χειροπέδες σε πρόσωπα κλειδιά που δένουν την εγκληματική οργάνωση

Δυο πρόσωπα τα οποία παραδόθηκαν σήμερα και ένα χθες, είναι από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας αλλά και της επίθεσης στο Πέραμα κατά μελών του ΠΑΜΕ και παράλληλα φαίνεται να συνδέονται με την Χρυσή Αυγή. Η εγκληματική οργάνωση  σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά.

Το πρωί, ένας άνδρας πλησίασε τον αστυνομικό φρουρό του Εφετείου και του είπε πως είναι μεταξύ των αναζητούμενων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά. Πρόκειται σύμφωνα με τα στοιχεία για μέλος της Χρυσής Αυγής

Οι αστυνομικοί του Εφετείου όπως ήταν φυσικό πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και ενημέρωσαν αμέσως την αντιτρομοκρατική. Η παράδοση και στη συνέχεια σύλληψη του άνδρα έγινε λίγο μετά τις εννιά.
Πρόκειται για έναν έφεδρο.
Ο άνδρας αυτός επικοινώνησε με τον Γιώργο Ρουπακιά λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Οι αστυνομικοί όταν ρώτησαν τον Γιώργο Ρουπακιά για τους λόγους για τους οποίους επικοινώνησαν ανέφερε πως ήταν μια απλή επικοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.
Όπως είπε μάλιστα ο Ρουπακίας ο Γ.Δ. Δεν είναι φίλος του. Ήταν απλά γνωστοί το τελευταίο τρίμηνο και πως είχαν γνωριστεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Λίγες ώρες αργότερα παραδινόταν στην αντιτρομοκρατική άλλο ένα πρόσωπο που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο την βραδιά του φονικού. Ήταν ο Ι.Α. ένα από τα δυο πρόσωπα που φέρεται να στραβοκοίταξαν τον Παύλο Φύσσα μέσα στην καφετέρια και μάλιστα να ειδοποίησαν το τάγμα εφόδου το μοιραίο βράδυ.

Χθες, είχε παραδοθεί στις αρχές η σύζυγός του, αφού το κινητό με το οποίο επικοινώνησε ο συγκεκριμένος άνδρας εκείνος το βράδυ ήταν στο όνομά της.

Με τις δύο σημερινές περιπτώσεις, οι συλλήψεις για την υπόθεση έφτασαν τις 29 και υπολείπονται τρία ακόμη πρόσωπα, τα οποία διαφεύγουν, από τη λίστα των 32, που περιλαμβάνονται στην παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη.

Το τρίτο πρόσωπο κλειδί που οδηγεί στην ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης παραδόθηκε χθες το απογευμα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και πρόκειται για τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα.

Αναζητείτο για την υπόθεση της επίθεσης κατά μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραδόθηκε ο απόστρατος που εμπλέκεται στη δολοφονία Φύσσα

Μιχαλολιάκος: εγώ … κοιμόμουν! – Ούτε τον Πατέλη δεν ήξερε λέει ο Φύρερ της Χρυσής Αυγής

 

Ολο το παρασκήνιο από την πρώτη νύχτα του Μιχαλολιάκου στον Κορυδαλλό – Στο ίδιο κελί και ο Λαγός

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στον ανακριτή για την επίθεση στο Πέραμα

Economist: Αν όλα πάνε καλά ο Σαμαράς θα κάνει εκλογές την Άνοιξη

Στις φυλακές ο Ηλίας Κασιδιάρης

Μετά το μεσημέρι στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς – Η απολογία – μανιφέστο πριν την προφυλάκιση – «Η Χρυσή Αυγή μια μέρα θα κυβερνήσει και τότε…»

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε