Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Υπόθεση Πάλλη: Ο γρίφος των 25(!) κοντέινερ σε 4.000 στρέμματα που πρέπει να λύσει η αντιτρομοκρατική! – Πολλά περιέχουν οπλισμό!

Υπόθεση Πάλλη: Ο γρίφος των 25(!) κοντέινερ σε 4.000 στρέμματα που πρέπει να λύσει η αντιτρομοκρατική! – Πολλά περιέχουν οπλισμό!

– Άφαντος παραμένει ο εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης – Λένε ότι βρίσκεται στην Αττική
– Χιλιάδες σύγχρονα όπλα που δεν είναι εκθέματα μουσείου μέσα σε κάποια από τα 25 κοντέϊνερ
– Εχει εντοπισθεί βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα πολεμικά τυφέκια, ακόμη και G3, ΑΚ47, γκλόκ και Zastava
– Με ειδικά κομπιούτερ ανοίγουν τα κοντέινερ – Υπήρχαν στο σπίτι του Πάλλη
– Έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για το πως αστυνομικοί έδιναν άδειες κυνηγετικών όπλων ενώ επρόκειτο για όπλα μάχης!
– Αποκλεισμένη η περιοχή από την Αντιτρομοκρατική – Είναι αυτό το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής;

Μια τεράστια έκταση 4.000 στρεμμάτων στο Κορωπί πρέπει να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής και μέσα σε αυτή την έκταση 25 κοντέϊνερ με όπλα!

Είναι πραγματικά υλικό – μαμούθ το οποίο πρέπει να ελεγχθεί ως προς τα παραστατικά για την παραλαβή των όπλων και αν έχει γίνει με νόμιμο τρόπο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπισθεί βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα πολεμικά τυφέκια, ακόμη και G3 και ΑΚ47 (Καλάσνικοφ), γκλόκ και ZASTAVA.

Τα περισσότερα από τα κοντέϊνερ άνοιγαν με κομπιούτερ τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη στην Βούλα, ενω στο Κορωπί, όπου υπήρχε το “μουσείο” υπάρχουν πάνω από 70 εργαζόμενοι για την συντήρηση και τον καθαρισμό των εκθεμάτων!

Η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, κάνει μια παράλληλη έρευνα για να διαπιστώσει μάλιστα πως είχαν δοθεί άδειες κυνηγετικών όπλων για όπλα μάχης!
Μάλιστα, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, ερευνάται γιατί ενω ήταν υπόδικος ο Πάλλης για την υπόθεση Ρέστη δεν είχαν ανακληθεί οι άδειες των όπλων!

Είναι όπλα μάχης και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούνται κυρίως από δολοφονικές ομάδες στη Νιγηρία και την Σομαλία.

Προσθεσμία ν’ απολογηθεί την Δευτέραμ πήρε από την 17η τακτική ανακρίτρια ο επιστάτης και βοηθός του Αναστάσιου Πάλλη για τα βαριά όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του φυγόδικου επιχειρηματία.
Αργά χθες το βράδυ ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις για κακουργηματική διακεκριμένη οπλοκατοχή, καθώς και απλή οπλοκατοχή τόσο εναντίον του επιχειρηματία – ο οποίος ήδη προτού βρεθεί το οπλοστάσιό του, διέφευγε τη σύλληψη για άλλο, οικονομικό, έγκλημα – όσο και εναντίον του επιστάτη και βοηθού του, ο οποίος συνελήφθη.

Επίσης, εξέδωσε συμπληρωματικό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 52χρονου Πάλλη.

Σπίτι “Κομαντατούρ”



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακουργηματική δίωξη στον επιστάτη του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη – Έγκλημα

Ανατριχίλα από όλα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη – Φωτογραφίες ντοκουμέντο – Έγκλημα

Αντιαεροπορικό όπλο βρέθηκε σε κοντέινερ του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη – “Ντου” του ΣΔΟΕ μετά από πληροφορίες για βαρύ οπλισμό – Έγκλημα

Ο άνθρωπος που “έκαψε” τον Α. Πάλλη και τον συνδέει με τη Χρυσή Αυγή – Έγκλημα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε