Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

“Άδειαζαν” σπίτια σε Δυτική Αττική και Πειραιά – Ψάχνουν τους συνεργούς τους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σπείρα που έκανε ληστείες και κλοπές σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας και τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν, τις πρωινές ώρες της 7ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, δύο Έλληνες ηλικίας 18 και 19 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι τρείς συνεργοί τους.

Σε βάρος τους, είχε σχηματισθεί ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστείας και των διακεκριμένων κλοπών και είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Αναλυτικότερα, από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες από κοινού με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει πριν από περίπου δύο χρόνια μια σπείρα και έκλεβαν σπίτια σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Ειδικότερα, παραβίαζαν, πρωινές κυρίως ώρες, τα σπίτια και τα παράθυρα των διαμερισμάτων αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, τα οποία διέθεταν στην συνέχεια σε κλεπταποδόχους.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει τέσσερις ληστείες και 28 κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε