Site icon NewsIT

Άγρια κόντρα για τις 100 μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

07.02.2016 | 20:39
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Περισσότερες από 100 μολότοφ έριξαν το βράδυ του Σαββάτου (07.02.2016) άγνωστοι κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Αυτή τη φορά, "θεάτρο" των επιχειρήσεων ήταν η συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Διδότου στα Εξάρχεια, όπου βρίσκονται δυο διμοιρίες των ΜΑΤ για τη φύλακη των γραφείων του κόμματος.

Η ένταση επικράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και οι… γνωστοί άγνωστοι πέταξαν τουλάχιστον 100 μολότοφ! Η αστυνομία έκανε τουλάχιστον έξι συλλήψεις και 16 προσαγωγές. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι τέσσερις Έλληνες και δυο αλλοδαποί.

Ήταν η δεύτερη επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά από εκείνη της Παρασκευής, όταν μια από τις μολότοφ έπεσε πάνω στον βουλευτή του κόμματος Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Η επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε τον “πόλεμο” ανακοινώσεων ανάμεσα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Κύριε Τσίπρα το κόμπλεξ που έχετε με το ΠΑΣΟΚ και τα μέλη του απ’ τα μαθητικά και φοιτητικά σας χρόνια δεν μπορεί να σας…

Posted by Στέφανος Ξεκαλάκης on Saturday, 6 February 2016

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version