Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αναπάντητα ερωτήματα για το θρίλερ του Κορυδαλλού – Τα σενάρια για το όπλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πως έφτασε το όπλο στα χέρια του Παναγιώτη Βλαστού: είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ερώτημα που ακόμη προσπαθούν να απαντήσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή που έληξε το θρίλερ της ομηρίας του Κορυδαλλού, τους άνδρες της Αστυνομίας «βασανίζει» ακριβώς αυτό το ερώτημα: πως ο βαρυποινίτης κατάφερε να έχει στα χέρια του όπλο, με το οποίο απείλησε όσους βρίσκονταν στο επισκεπτήριο κατά την προσπάθεια απόδρασης, μαζί με τέσσερα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σχεδόν τρία 24ωρα μετά το θρίλερ του Κορυδαλλού, στο τραπέζι υπάρχουν τρία σενάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Το πρώτο λέει πως το πιστόλι τύπου Glock βρέθηκε στα χέρια του Βλαστού από κάποιον φίλο του, άνθρωπο που τον είδε στο ανοιχτό επισκεπτήριο (σ.σ. μια φορά το μήνα για δυο ώρες οι κρατούμενοι έχουν δικαίωμα να έρχονται σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους. Τους χωρίζει ένα τζάμι 20 εκατοστών, ενώ στο χώρο υπάρχουν και σωφρονιστικοί υπάλληλοι) της Δευτέρας.

Όμως, αφού ο κρατούμενος από τον επισκέπτη χωρίζεται από ένα τζάμι 20 εκατοστών γεννάται ακόμη ένα ερώτημα: πως πέρασε το όπλο στον Βλαστό, χωρίς η παράδοση να γίνει αντιληπτή;

Το δεύτερο σενάριο λέει πως δεν αποκλείεται το όπλο να έφτασε στα χέρια του βαρυποινίτη μέσα σε δέμα, πριν από μερικές μέρες. Δεν αποκλείεται αποστολέας να είναι φιλικό του πρόσωπο ή συγγενής άλλου κρατούμενου. Αν είχε γίνει έτσι, οι αστυνομικοί ψάχνουν και τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε για να μη γίνει αντιληπτό το όπλο από τα ειδικά μηχανήματα.

Το τρίτο σενάριο είναι αυτό που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες: να πέταξε κάποιος το όπλο πάνω από τη μάντρα, στο προαύλιο των φυλακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λεπτό προς λεπτό το θρίλερ του Κορυδαλλού – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος κλειδί

Ένα κουμπί απέτρεψε τη χθεσινή απόδραση 

Είχαν πληροφορίες αλλά το όπλο “πέρασε” στον Κορυδαλλό;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε