Τετάρτη, 3 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αναζητούνται γιατί πούλησαν ακίνητο που δεν τους ανήκε – Πήραν τα χρήματα κι εξαφανίστηκαν – ΦΩΤΟ

Αναζητούνται γιατί πούλησαν ακίνητο που δεν τους ανήκε – Πήραν τα χρήματα κι εξαφανίστηκαν – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οι φωτογραφίες τριών ατόμων οι οποίοι εξαπάτησαν αγοραστές πουλώντας τους ακίνητο στη Βάρκιζα που δεν τους ανήκε.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από σχετική δικογραφία του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το κύκλωμα κατάφερς να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσουν ακίνητο στην περιοχή της Βάρκιζας που δεν τους ανήκε, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού.

Μάλιστα ο ένας από τους τρείς πραουσιάστηκε ως ιδιοκτήτη του ακινήτου χρησιμοποιώντας δελτίο ταυτότητας με τα στοιχεία του πραγματικού κατόχου του ακινήτου. Το δελτίο ταυτότητας είχε κλαπεί.

Η δημοσιοποίηση αυτή, χρονικής διάρκειας 6 μηνών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στην αναζήτηση και τον εντοπισμό των ατόμων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-6476183 και 6476685 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Νέες ”καμπάνες” για μαϊμού συντάξεις – Στη φυλακή δύο γυναίκες που έκλεβαν το ΙΚΑ!

Εθελοντές στην απατεωνιά – ΜΚΟ εθελοντών δασοπυροσβεστών κατάκλεβε δήμους και ιδιώτες – Η απάτη ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Πάτρα: Οι “εφοριακοί” ήταν… απατεώνες

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε