Site icon NewsIT

Από το ίδιο ταχυδρομείο “έφυγαν” οι φάκελοι σε σφαίρες σε Αλεξιάδη και Λιγωμένου

27.10.2015 | 16:04
Από το ίδιο ταχυδρομείο “έφυγαν” οι φάκελοι σε σφαίρες σε Αλεξιάδη και Λιγωμένου

Από το ταχυδρομείο του Παλαιού Φαλήρου ταχυδρομήθηκαν οι απειλητικές επιστολές τόσο κατά της προέδρου της Επιτροπής Σοφών Άννα Λιγωμένου, όσο και κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από τις έρευνες, τόσο η επιστολή κατά της προέδρου της Επιτροπής Σοφών όσο και κατά του υπουργού, που αμφότερες περιείχαν σφαίρες και απειλές κατά των παραληπτών, είχαν σταλεί από το ίδιο ταχυδρομείο, την ίδια μέρα και από το ίδιο άτομο!

Πλέον, η κρατική Ασφάλεια, αναζητά τον αποστολέα των απειλητικών επιστολών. Οι αστυνομικοί “σαρώνουν” τις κάμερες μέσα κι έξω από το ταχυδρομείο του Παλαιού Φαλήρου για να εντοπίσουν το πρόσωπο που τις έστειλε.

Η επιστολή που έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας (26.10.2015) ο Τρύφωνας Αλεξιάδης έφερε την “υπογραφή” της Κόκκινης Φράξιας και περιείχε απειλές κατά της ζωής του ίδιου και της οικογένειάς του. «Τρύφωνα Αλεξιάδη, εισπράκτορα της Βέρμαχτ, μέχρι την ώρα 0 θα καταλάβει τι πάει να πει φόβος εσύ και μέλη της οικογένειάς του” έγραφε το απειλητικό σημείωμα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών.

Ήταν γραμμένο με κεφαλαία γραμμάτια, όπως κι εκείνο που είχε σταλεί στην επικεφαλής της Επιτροπής Σοφών, Άννα Λιγωμένου, το οποίο ανέφερε: «Τώρα θα καταλάβεις κι εσύ τι σημαίνει φόβος, σφαγέα των συνταξιούχων και του ασφαλιστικού». Και εκείνο το σημείο το «υπέγραφε» η Κόκκινη Φράξια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version