Site icon NewsIT

Απορρίφθηκε η αίτηση Μιχαλολιάκου, κανονικά αύριο στις ανακρίτριες η Ε. Ζαρούλια

24.06.2014 | 14:15
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το κατώφλι των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής αναμένεται να περάσει κανονικά αύριο η Ε. Ζαρούλια για να απολογηθεί.

Η διαδικασία είχε μπλοκάρει μετά την αίτηση εξαίρεσης των δύο δικαστικών λειτουργών που κατέθεσε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αποτέλεσμα του “μπλόκου” που έβαλε ο Ν. Μιχαλολιάκος ήταν ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παίρνουν αναβολή για να απολογηθούν σε άλλη ημερομηνία από αυτή που είχε αρχικά οριστεί, διαδικασία που πλέον ξεμπλοκάρει.

Έτσι, επαναλαμβάνονται από το πρωί της Τετάρτης οι διαδικασίες ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μετά από 10 ημέρες που είχε «παγώσει» η ανάκριση, πλέον μπορούν να συνεχιστούν οι απολογίες των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος.

Με βούλευμά του, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει σε βάρος των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ι. Ντογιάκου, ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, αίτηση που μπλόκαρε το ανακριτικό έργο.

Την Τετάρτη απολογούνται η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και ο επίσης κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Διαβάστε επίσης:

 

Προθεσμία και για τον Α. Ματθαιόπουλο – Έγκλημα

Ξανά στις ανακρίτριες η Ε. Ζαρούλια – Απολογείται και ο Γ. Γερμενής 

Σιωπητήριο στον Αρβανίτη: Ελεύθερος με αυστηρούς όρους

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version