Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Άρωμα τρομοκρατίας στη ληστεία των ΕΛΤΑ στα Βραχναίικα Αχαϊας

Άρωμα τρομοκρατίας στη ληστεία των ΕΛΤΑ στα Βραχναίικα Αχαϊας

Οσμή… τρομοκρατίας ή τουλάχιστον εμπλοκή ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχει η ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί με στόχο χρηματαποστολή των ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή των Βραχναίικων στην Πάτρα.

Οι κινήσεις των δραστών, κάποιες συνομιλίες τους, ο βαρύς οπλισμός τους, το «αγαπημένο» αυτοκίνητο NISSAN SUNNY, το κάψιμό του και η διαφυγή τους με άλλο όχημα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι προς το παρόν παρακολουθούν διακριτικά την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών.

Τρία άτομα, που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν πολεμικά καλάσνικοφ, εισέβαλλαν στα ΕΛ.ΤΑ, στις 07:25, σπάζοντας τη γυάλινη πρόσοψη, τη στιγμή που στο εσωτερικό τους βρισκόταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή. Οι δράστες φαίνεται να είχαν σχεδιάσει καλά τις κινήσεις τους και το χρονικό σημείο της εισβολής τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Αυτές τις ημέρες γίνεται καταβολή συντάξεων και επιδομάτων.

Το σκούρο NISSAN SUNNY με αριθμό κυκλοφορίας ΥΕΚ 3810, είχε κλαπεί στις 24 Οκτωβρίου από την περιοχή της Ηλιούπολης στην Αθήνα. Σε αυτό το όχημα πιθανότατα περίμενε 4ος συνεργός τους. Οι δράστες αφού απέσπασαν περίπου 60.000 ευρώ επιβιβάστηκαν στο συγκεκριμένο όχημα κινήθηκαν προς την ξυλεία του Πλατυκώστα, στην έξοδο της Περιμετρικής κοντά στο Μιντιλόγλι και έβαλαν φωτιά στο όχημα. Στη συνέχεια φαίνεται να διέφυγαν με ένα ασημί Peugeot κινούμενοι στην Εθνική οδό Πύργου-Πατρών.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν ζητήσει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των ΕΛ.ΤΑ αλλά και από άλλα καταστήματα της περιοχής, ενώ αναμένουν και τα πρώτα αποτελέσματα των ευρημάτων των συνεργείων της Σήμανσης από το εσωτερικό του υποκαταστήματος.

Διαβάστε

Βαρώνος της κοκαΐνης κέρδισε 606 φορές σε ένα χρόνο Λόττο, Τζόκερ και Στοίχημα!

Μια φορά το μήνα χήρος, τις υπόλοιπες μέρες παντρεμένος!

Της … τροχαίας έγινε το τριήμερο

Ληστεία σε τράπεζα στη Μιχαλακοπούλου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε