Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

“Άσε το κινητό κάτω!” – Έβγαλαν όπλα στο παγοδρόμιο στον Ταύρο

παγοδρόμιο

Ντυμένοι στα μαύρα και με κράνη στο κεφάλι οι δυο ληστές μπήκαν με τα όπλα στα χέρια στο παγοδρόμιο στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο.

Οι ληστές φαίνεται ότι περίμεναν να αποχωρήσουν όλοι οι πελάτες. Χτύπησαν λίγα λεπτά πριν τις έντεκα τη νύχτα, την ώρα που οι εργαζόμενοι ετοίμαζαν την πίστα για την επόμενη ημέρα.

Εισέβαλαν στο παγοδρόμιο και διέταξαν τον έναν από τους υπαλλήλους να αφήσει κάτω το κινητό του για να είναι σίγουροι ότι δεν θα ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο ένας από τους δράστες είχε στραμμένο το όπλο στους δύο εργαζόμενους και ο δεύτερος με γρήγορες κινήσεις πήγε στο πάγκο, έψαξε για μερικά δευτερόλεπτα σε κάποια συρτ΄’αρια, ωστόσο φάνηκε να γνωρίζει πως τα χρήματα ήταν σε μια τσάντα. Την άρπαξε και έκανε νόημα στον συνεργό του να φύγουν.

Μαρτυρίες στο newsit.gr αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη με φιμέ προστατευτικό ώστε να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Φάνηκαν να γνωρίζουν τι κάνουν. Πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις των υπαλλήλων προσποιούμενοι τους πελάτες και έτσι γνώριζαν που βρίσκονται οι εισπράξεις.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε μάλιστα πως η ληστεία δεν διήρκεσε περισσότερο από ένα λεπτό.

Οι ληστές απομακρύνθηκαν από τον χώρο και αφού επιβιβάστηκαν σε μια μηχανή που είχαν παρκάρει στην οδό Πειραιώς εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις