Τετάρτη, 17 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αθήνα: Ο τραγικός θάνατος από τον τρίτο όροφο αποκάλυψε… χαρτοπαικτική λέσχη!

Αθήνα

Χαρτοπαικτική λέσχη για αλλοδαπούς, αλλά και κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, αποκάλυψε στο κέντρο της Αθήνας ένα τραγικό περιστατικό. Η πτώση ατόμου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τον τρίτο όροφο εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην οδό Γερανίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 10.03.2020, στην οδό Γερανίου στον αριθμό 7, όταν ένα άτομο από το Μπαγκλαντές έπεσε από τον τρίτο όροφο του κτηρίου και τραυματίστηκε θανάσιμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτήριο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για το περιστατικό, βρήκαν 26 άτομα όλοι αλλοδαποί οι οποίοι έπαιζαν παράνομα χαρτιά και τυχερά παιχνίδια και μάλιστα δεν είχαν αντιληφθεί πως ο συμπαίκτης τους είχε πέσει στο κενό.

Προσαγωγές μετά την τραγωδία στην Αθήνα…

Και οι 26 αλλοδαποί προσήχθησαν στο Αλλοδαπών καθώς οι περισσότεροι δεν είχαν έγγραφα. Παράλληλα και όσον αφορά στον νεκρό άνδρα από το Μπαγκλαντές, το 2013 είχε συλληφθεί από την Δίωξη Ναρκωτικών, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς διαπιστώθηκε πως εισήγαγε από την Αλβανία χασίς και το διακινούσε στις πιάτσες του κέντρου της Αθήνας.

Παράλληλα κατά το παρελθόν είχε κληθεί στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να δώσει κατάθεση για καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος Αστυνομικών.

Όσον αφορά στον θάνατό του, μακροσκοπικά οι αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το θύμα δεν έφερε, τουλάχιστον εμφανή, τραύματα από άλλη αιτία, πλην της πτώσης του από τον τρίτο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην οδό Γερανίου.

Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ ο ιατροδικαστής τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει νεκροτομή στο πτώμα του άνδρα από το Μπαγκλαντές.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις