Site icon NewsIT

Αθώος ο Δήμαρχος Ηρακλείου – Χειροκροτήματα για την απόφαση του Εφετείου

17.06.2013 | 16:10
ΦΩΤΟ από το CretaLive

ΦΩΤΟ από το CretaLive

Αθώος και ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Περυσινάκης. Η δίωξη της ηθικής αυτουργίας στην παράβαση καθήκοντος εναντίον του επιχειρηματία έπαυσε, λόγω παραγραφής. "Αυτοί που δημιούργησαν τη λάσπη έπεσαν μέσα σε αυτή", δήλωσε ο Γιάννης Κουράκης.

Με αγκαλιές, φιλιά και χειροκροτήματα έγινε δεκτή η είδηση της αθώωσης του Δημάρχου Γιάννη Κουράκη και του αντιδημάρχοιυ Μιχάλη Περυσινάκη από το Εφετείο Ηρακλείου, όπως διαβάζουμε στο CretaLive.

Η πολύκροτη υπόθεση αδειοδότησης του εμπορικού κέντρου Τάλως στο Ηράκλειο, έληξε με την αθωωτική απόφαση για τον δήμαρχο Γιάννη Κουράκη, ο οποίος πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, όπως και ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Περυσινάκης

Για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία, η δίωξη της ηθικής αυτουργίας για παράβαση καθήκοντος έπαυσε λόγω παραγραφής

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε ότι πάντα είχε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τους νόμους, και ότι πάντα το φως κερδίζει το σκοτάδι και η αλήθεια το ψέμα. Εκανε λόγο για δολοπλοκίες και για ομάδα που δημιούργησε τη λάσπη, με αποτέλεσμα όμως να πέσει η ίδια σε αυτή, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Εισαγγελέας νωρίτερα είχε προτείνει την απαλλαγή και των τριών…

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την υπεξαίρεση

Ξάνθη: Έκοψαν το ρεύμα σε συνταξιούχο με προβλήματα υγείας

Πάτρα: Αρπαξαν τσάντα με 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη!

Μυτιλήνη: Αερογέφυρα σωτηρίας για Πολωνό τραυματία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version