Έγκλημα

ΑΤΜ – βόμβα στην Αγία Παρασκευή! – Έμεινε για ώρες αποκλεισμένη η περιοχή

Οι ληστές δεν πρόλαβαν να ανατινάξουν ένα ΑΤΜ στην Αγία Παρασκευή και υπήρχε κίνδυνος έκρηξης. Αποκλείστηκε για ώρες η περιοχή κοντά στο μηχανημα .

Οι δράστες φαίνεται ότι… άφησαν τη “δουλειά” στη μέση. Ουσιαστικά το ΑΤΜ της τράπεζας στην Αγία Παρασκευή είχε μετατραπεί σε… βόμβα και υπήρχε άμεσος κίνδυνος έκρηξης.

AGPAR

Οι διαρρήκτες που επιχείρησαν να αρπάξουν τα χρήματα από το ΑΤΜ της τράπεζας στην Αγία Παρασκευή για κάποιο λόγο άφησαν την προσπάθειά τους στη μέση.

AGPAR

Στο σημείο υπήρχε μια φιάλη καλώδια και μια μπαταρία, ολόκληρη η συνδεσμολογία δηλαδή που ουσιαστικά είχε μετατρέψει το ΑΜΤ σε μια πραγματική βόμβα και υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης. Έτσι η αστυνομία απέκλεισε τον δρόμο.

AGPAR

Πιθανότατα οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από κάποιον περιστατικό. Είχαν βάλει στο στόχαστρο το ΑΤΜ τράπεζας στην περιοχή Κοντόπευκο, κοντά στο μέγαρο της ΕΡΤ.

AGPAR

Όλα δείχνουν ότι είχαν προετοιμάσει την έκρηξη, παροχετεύοντας υγραέριο στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

Λίγο μετά τις εννιά οι αστυνομικοί απομάκρυναν τη φιάλη από το σημείο, ενώ οι πυροσβέστες έλεγξαν το μηχάνημα. Λίγη ώρα αργότερα σήμανε λήξη συναγερμού και ο αποκλεισμός της περιοχής τελείωσε.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα