Έγκλημα

Αυτός είναι ο 29χρονος επίδοξος βιαστής των Αμπελοκήπων [pics]

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29χρονου επίδοξου βιαστή.

Ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη στις 10 Νοεμβρίου 2018, στους Αμπελόκηπους από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού γυναίκας.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις επιπλέον απόπειρες βιασμού γυναικών.

Πρόκειται για τον Μακαπαγκαλ Αριστοτέλη του Ρούμπεν και της Παζ, γεννηθέντα στις 9-5-1989 στην Αθήνα.

viastis

viastis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα