Έγκλημα

Δίκη Γιακουμάκη: Βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων στο δικαστήριο!

Οι δύο μάρτυρες στη δίκη Γιακουμάκη απουσίαζαν αδικαιολόγητα και διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή τους.

Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση bullying σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ξεκίνησε προχθές στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Κατηγορούμενοι είναι 9 πρώην συμφοιτητές του Γιακουμάκη, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου 20χρονου.

Βίαιη προσαγωγή

Από το σύνολο των 20 μαρτύρων του κατηγορητηρίου, προχθές απουσίαζαν – αδικαιολόγητα, σύμφωνα με την Έδρα – οι δύο. Έτσι για τους συγκεκριμένους δύο μάρτυρες (πρόκειται για νεαρούς, πρώην συμφοιτητές του Γιακουμάκη), διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή τους στα δικαστήρια.

Πηγή: neakriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα