Δευτέρα, 22 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Δυο εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων σε Καλλιθέα και Χαϊδάρι

Δυο εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων σε Καλλιθέα και Χαϊδάρι

Δεν έχουν τέλος οι βίαιες επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων από ληστές. Οι δράστες δεν διστάζουν να “χτυπήσουν” μέρα μεσημέρι, αιφνιδιάζοντας τα θύματά τους. Και στις δύο περιπτώσεις οι ληστές δεν δίστασαν να κακοποιήσουν τους άτυχους ηλικιωμένους.

Η πρώτη επίθεση καταγράφηκε λίγο μετά τις 11:00, στην οδό Ύδρας στην Καλλιθέα. Τρία άτομα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Οι δράστες επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο άνδρα. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα. Στη συνέχεια τον έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό, τρία ρολόγια του θύματος και τράπηκαν σε φυγή.

Μερικές ώρες αργότερα, στις 14:30 το μεσημέρι, μία αλλοδαπή γυναίκα, εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Θερμοπυλών στο Χαϊδάρι. Η δράστιδα επιτέθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα στο ηλικιωμένο θύμα της. Άρχισε να την χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματος και να τη πετά στο πάτωμα. Το μόνο που άρπαξε ήταν η χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της η ηλικιωμένη. Ο θόρυβος που είχε προκληθεί όμως κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν έγκαιρα την αστυνομία. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα. Η ηλικιωμένη με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε