Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Δυο Έλληνες και ένας Παλαιστίνιος οι ληστές πιστολέρο στους Αμπελόκηπους!

Δυο Έλληνες και ένας Παλαιστίνιος οι ληστές πιστολέρο στους Αμπελόκηπους!

Τον τρόμο έζησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι κάτοικοι στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους όταν είδαν 3 ληστές να βγάζουν όπλα και τους αστυνομικούς να πυροβολούν προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για δυο Έλληνες και έναν Παλαιστίνιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις ληστές με την απειλή όπλων εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην οδό Πανόρμου και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους πάντες και να αρπάξουν τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία έφτασε στο σημείο και εντόπισε ένα ταξί να κινείται ύποπτα στη Σεβαστουπόλεως. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το ταξί.

Τότε ένας από τους τρεις ληστές, βγήκε από το αυτοκίνητο και έστρεψε το όπλο του εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν και ο τρίτος ληστής κατάφερε να ξαναμπεί σε δεύτερο ταξί.

Εν συνεχεία όμως και το δεύτερο ταξί σταμάτησε, ο τρίτος ληστής βγήκε και απειλούσε με το όπλο τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιακή χώρα.

Οι άλλοι δύο ληστές που είχαν μείνει πίσω στο πρώτο ταξί είχαν ήδη συλληφθεί, ενώ ο τρίτος ληστής τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε