Site icon NewsIT

Δύο τσιγγάνοι πίσω από τέσσερις υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων σε Μεσσηνία και Αρκαδία

08.04.2014 | 21:45
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, τέσσερις υποθέσεις απάτης και απόπειρας, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και την Αρκαδία.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν το μεσημέρι, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, δύο τσιγγάνοι, ηλικίας 35 και 36 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για απάτη.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι συγκεκριμένοι, σήμερα το πρωί, στο Φίλια Μεσσηνίας, προσέγγισαν ηλικιωμένη και προσπάθησαν να την εξαπατήσουν με το πρόσχημα δήθεν οφειλής συγγενικού της προσώπου,
χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε την απόπειρα εξαπάτησης.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι, οι τσιγγάνοι είχαν κάνει και τις ακόλουθες περιπτώσεις απάτης:

Την 8.4.2014 το πρωί, στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας, εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού της προσώπου, αποσπώντας της χρήματα.
Την 18.3.2014 το πρωί, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού της προσώπου, αποσπώντας της χρήματα.
Την 18.3.2014 το μεσημέρι, στα Περιβόλια Αρκαδίας, εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού της προσώπου, αποσπώντας της χρήματα.

Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει χρηματικό όφελος που αγγίζει τις 7.000 ευρώ.
Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Διαβάστε ακόμα:

Μία νεκρή από πτώση αυτοκινήτου σε χαράδρα λίγο πριν την Αχλαδέα Ιωαννίνων!

Με χειροπέδες 36χρονος στο Αίγιο γιατί έφτιαχνε αυτοσχέδιες κροτίδες

Αλεξανδρούπολη: Ένας 17χρονος πίσω από διαρρήξεις λεωφορείων

“Στο πόδι” το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για τη διαθεσιμότητα 15 οδηγών ασθενοφόρων – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version