Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Εφετείο: Κλειστόν λόγω… βόμβας

Εφετείο: Κλειστόν λόγω… βόμβας

Η τρομοκρατική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.12.2017) στο Εφετείο προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στο κτίριο. Μοιραία, τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει σήμερα.

Έτσι, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, το Εφετείο θα είναι… κλειστό. Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των δικαστικών υπηρεσιών του Εφετείου εξαιτίας εκτεταμένων ζημιών που προκληθήκαν από ισχυρή έκρηξη μηχανισμού.

Σύμφωνα με νέα διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, τα ποινικά δικαστήρια του Εφετείου Αθηνών που συνεδριάζουν, σήμερα Παρασκευή (22.12.2017) μετά από διακοπή, θα συνεδριάσουν κανονικά στις 11 το πρωί, στις προκαθορισμένες αίθουσες, προκειμένου να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διακοπής της συνεδρίασης.

Βόμβα στο Εφετείο

Σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια της Αθήνας, μια ανάσα από τη ΓΑΔΑ, οι τρομοκράτες αποφάσισαν να στείλουν “μήνυμα” στη Δικαιοσύνη.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.12.2017) με μια καταδρομική επιχείρηση κατάφεραν να πιάσουν στον “ύπνο” την ΕΛ.ΑΣ. και να τοποθετήσουν βόμβα στην είσοδο του Εφετείου.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο κτίριο της οδού Λουκάρεως αλλά και σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στην περιοχή.

Δείτε εικόνες

Εφετείο έκρηξη Εφετείο βόμβα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις