Site icon NewsIT

Έφοδοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε εστιατόρια και ιατρεία

10.06.2013 | 16:47
Έφοδοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε εστιατόρια και ιατρεία

Ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και σε ιατρεία, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, καθώς και ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησαν ελέγχους στην Αθήνα, το Χαλάνδρι, τη Ραφήνα και τη Νέα Μάκρη, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

Σε εστιατόριο στην Πλάκα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκαπέντε αποδείξεων, συνολικής αξίας 257,50 ευρώ, λόγος για τον οποίο συνελήφθησαν o 62χρονος ιδιοκτήτης και ένας 49χρονος- προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος- σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 
Σε ψητοπωλείο στη Ραφήνα, διαπιστώθηκε η εργασία ενός υπαλλήλου χωρίς πιστοποιητικό υγείας.

Τέλος, σε ιατρείο μικροβιολόγου στην Αθήνα, διαπιστώθηκε μία παράβαση του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και συγκεκριμένα μη ενημέρωση για την επίσκεψη ενός ασθενή, του συνενωμένου Βιβλίου Εσόδων Εξόδων-Βιβλίου Επισκέψεων Ασθενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόρισμα – φωτιά του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου – Δεν δικαιολογούν πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ!

Το ΣΔΟΕ ψάχνει τα καύσιμα του 6ου Στόλου στην Σούδα

Έδινε πλαστά τιμολόγια μέσα απ’ τη φυλακή! – Στο κόλπο και ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης

Έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε παράνομες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης ποτών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version