Site icon NewsIT

Έγκλημα στη Νίκαια: Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

18.09.2017 | 16:52
Έγκλημα στη Νίκαια: Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ο ίδιος ο ανιψιός του ήταν, τελικά, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 54χρονου λογιστή, που διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου 2017, στο σπίτι του θύματος, στη Νίκαια Αττικής. Το φρικιαστικό έγκλημα στη Νίκαια εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα στη Νίκαια συνέβη όταν ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, πήγε στο σπίτι του 54χρονου θείου του.

Οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και τότε ο δράστης άρχισε να μαχαιρώνει με μανία τον θείο του. Ο θείος του έπεσε νεκρός με δέκα μαχαιριές, ενώ ο ανιψιός του έκανε άνω κάτω το διαμέρισμα για να βρει χρήματα  και στην συνέχεια έφυγε από το πίσω παράθυρο του σπιτιού.

Τον βρήκε η μητέρα του

Την επόμενη μέρα, η μητέρα του θύματος πήγε στο σπίτι του και σοκαρισμένη τον είδε μέσα σε μία λίμνη αίματος έχοντας μαχαιριές στο κεφάλι και την πλάτη. Αμέσως κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο (δείτε εδώ περισσότερα).

Ένα μήνα αργότερα, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν το άγριο έγκλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την φρικιαστική δολοφονία, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του θύματος και βρήκαν 3.000 ευρώ σε φάκελο μέσα σε συρτάρι. Παραμένει άγνωστο το αν ο δράστης βρήκε και πήρε κάποιο άλλο ποσό.

“Δολοφονική” ψυχραιμία

Φεύγοντας από το σπίτι του θείου του, ο δράστης πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα που είχαν κηλίδες από το αίμα του, καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος, προκειμένου να μην ανιχνευτεί σε αυτά το βιολογικό υλικό του. Παράλληλα, ο 24χρονος προσπάθησε να φανεί ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ  – Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version