Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Έγκλημα στο Περιστέρι – Εκτέλεσαν το ανδρόγυνο με μια σφαίρα στο κεφάλι! – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Έγκλημα στο Περιστέρι – Εκτέλεσαν το ανδρόγυνο με μια σφαίρα στο κεφάλι! – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

– Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τα θύματα του αιματηρού εγκλήματος στο Περιστέρι – Πως μπήκαν στο σπίτι;
– Χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξαν; Δεν έχουν βρεθεί μέχρι στγμής ίχνη παραβίασης
– Οι κουκουλοφόροι μπήκαν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα τετραμελούς οικογένειας
– Πυροβόλησαν στο κεφάλι τον άνδρα και τη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι τους!
– Η γυναίκα εξέπνευσε στο νοσοκομείο – Ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση
– Χτύπησαν τον γιο τους που έχει κινητικά προβλήματα – Συγκλονιστικές μαρτυρίες!
– Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σκηνοθετημένη ληστεία

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα φρικιαστικά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στο σπίτι μιας φιλήσυχης τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι τα ξημερώματα; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Δράστες δυο άνδρες με κουκούλες, θύματα ένα ανδρόγυνο και τα παιδιά τους.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι. Οι δράστες είναι άγνωστο ακόμα πως μπήκαν στο σπίτι. Ίχνη παραβίασης δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής και εικάζεται ότι μπορεί ακόμα και να χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας. Όμως, ακόμα είναι πολυ νωρίς για να πει κανείς πως ακριβώς έγινε η είσοδος των εκτελεστών στο σπίτι της οικογένειας.

Υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Εκείνο που περιπλέκει τις έρευνες είναι το γεγονός πως ενώ στο διαμέρισμα της οικογένειας βρέθηκαν λεφτά, οι δράστες είχαν πάρει το πορτοφόλι του 53χρονου θύματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με την ίδια σοβαρότητα τόσο το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία όσο και το να πρόκειται για μια “σκηνοθετημένη” ληστεία, με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες από το πραγματικό κίνητρο! Επίσης, ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν ακόμα οι αρχές είναι να πυροβόλησαν το ζευγάρι γιατί παρότι φορούσαν κουκούλες ενδέχεται να αναγνώρισαν έναν ή και τους δυο δράστες από την ομιλία του.

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός, που σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου έμενε η οικογένεια έχει κινητικά προβλήματα και ένα 18χρονο κορίτσι. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και γι’ αυτό φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ. Το άτυχο ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Αντίθετα, τους περιγράφουν όλοι σαν μια φιλήσυχη οικογένεια με τον πατέρα να εργάζεται στην οικοδομή και να μην έχουν απασχολήσει ποτέ για το οτιδήποτε τις αρχές! Λόγω έλλειψης στοιχείων, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες για να βρουν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας στο οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των θυμάτων.

“Ήταν καλοί άνθρωποι, ήσυχοι, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν” είπε μια κάτοικος της γειτονιάς, ενώ ένας άλλος αποκαλυψε πως ήταν στη 01:50 που κάποιος άκουσε φασαρία. Ένας άλλος γείτονας είπε ότι οι κόρες του άκουσαν πυροβολισμούς, ενώ συγκλονίζει και η μαρτυρία μιας γειτόνισας η οποία έζησε πιο έντονα απ’ όλους το τραγικό συμβάν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε