Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Είχαν κατακλέψει την εφορία με απίστευτη απάτη!

Είχαν κατακλέψει την εφορία με απίστευτη απάτη!

Επτά άτομα βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν συμμορία που είχε σκεφτεί μια πρωτότυπη απάτη με την οποία τα τελευταία δύο χρόνια είχε αρπάξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ… από επιστροφές φόρου!

Όπως αποκαλύφθηκε οι δράστες, έξι άνδρες και μια γυναίκα, πλαστογραφούσαν έγγραφα και δικαιολογητικά (ταυτότητες πιστοποιητικά γέννησης κλπ) και στη συνέχεια πήγαιναν στην εφορία όπου έπαιρναν ΑΦΜ. Αφού εξασφάλιζαν το ΑΦΜ κατέθεταν φορολογικές δηλώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να δικαιούνται επιστροφή φόρου.
Επίσης, χρησιμοποιούσαν τα πλαστά έγγραφα για σύναψη δανείων από Τράπεζες, αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, και αγορές ηλεκτρονικών προϊόντων από διάφορα πολυκαταστήματα.
Τα κέρδη της σπείρας από αυτές της δραστηριότητες υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν σε Ν. Σμύρνη, Βούλα, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ίλιον, Άγιο Στέφανο και Σαλαμίνα, έξι άνδρες από 38 ως 52 ετών και μία 40χρονη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 3 αυτοκίνητα δεκάδες πλαστά δελτία ταυτότητας σφραγίδες διάφορων δημοσίων υπηρεσιών, πιστωτικές κάρτες αλλά και όλα τα … σύνεργα για την κατασκευή πλαστών εγγράφων

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 30χρονος που κατηγορείται ότι πυρπόλησε τοξικομανή

Έκλεψαν 20 λίτρα λάδι από… εκκλησία στην Κρήτη!

Αστυνομικοί: Θέμα τιμής η σύλληψη των δραπετών των Τρικάλων – Σύσκεψη για το θέμα στη Φωκίδα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε