Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Έκανε τον επενδυτή και προσπάθησε να εξαπατήσει… νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκε απόπειρα απάτης σε βάρος Νοσοκομείου της πόλης και ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας 68χρονος που παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος κατασκευαστικής εταιρίας και επενδυτής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τέλη Ιουλίου 2013, ο 68χρονος παρουσιάστηκε στον υποδιοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, ως επιχειρηματίας – εκπρόσωπος κατασκευαστικής εταιρίας με έδρα την Ιταλία,
για να τον πείσει να επενδύσει υψηλό χρηματικό ποσό, σε επενδυτικό πρόγραμμα του εξωτερικού.

Επιπλέον, ο 68χρονος ως ένδειξη φερεγγυότητας, παρέδωσε στον υποδιοικητή, σχετική επιστολή όπου περιγραφόταν αναλυτικά το επενδυτικό πρόγραμμα και τα υποτιθέμενα κέρδη που θα αποκόμιζε το Νοσοκομείο σε διάστημα μόλις δεκαπέντε ημερών.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, προέκυψε ότι η προαναφερόμενη εταιρία δεν υφίσταται ενώ σε έρευνα στο σπίτι του 68χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος επιστολών, όμοιων με την προαναφερόμενη, τις οποίες τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2011 απέστειλε ο… υποτιθέμενος επιχειρηματίας σε διάφορους οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου υπέβαλε έγκληση κατά του 68χρονου ενώ η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννινα: 12 χρόνια φυλακή για 34χρονο εμπρηστή!

Κομοτηνή: Μέσα στην πυκνή βλάστηση… καλλιεργούσαν χασισόδεντρα! – Δενδρύλλια και στη Δράμα! ΦΩΤΟ

Για κληρονομικά… αδερφός μαχαίρωσε αδερφό στην Ξάνθη

Κρήτη: Χειροπέδες και στον… ιδιοκτήτη της μεγάλης χασισοφυτείας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε