Site icon NewsIT

Έκλεψαν από τη Βουλιαγμένη σκαπτικό μηχάνημα 60 χιλιάδων ευρώ

27.01.2021 | 16:16
Έκλεψαν από τη Βουλιαγμένη σκαπτικό μηχάνημα 60 χιλιάδων ευρώ

(Ξένη δημοσίευση) Το σκαπτικό μηχάνημα ένα από τα κατασχεθέντα ευρήματα των δραστών μετά τη σύλληψη των τριών από τα επτά μέλη σπείρας των ημεδαπών που προσπάθησαν να σκάψουν για θησαυρό μέσα σε μοναστήρι, αφού προηγουμένως έδεσαν και κλείδωσαν σ' ένα κελί τους μοναχούς, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013. Όλα εξελίχθηκαν χθες το απόγευμα με κινηματογραφικό τρόπο. Τα μέλη της σπείρας έξι μήνες σχεδίαζαν την τελική φάση του εγχειρήματος. Συγκέντρωναν χάρτες και πληροφορίες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας πολύ μεγάλος θησαυρός είναι κρυμμένος μέσα στο μοναστήρι του Αι Γιώργη στο Μαυρομάτι της Θήβας. Κατασχέθηκαν (1) σκαπτικό μηχάνημα ( JCB ), (1) όχημα διαφυγής των δραστών και (89) tare – up. ΑΠΕ ΜΠΕ/Γραφείο Τύπου ΓΑΔΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ/STR

Η κλοπή του μεγάλου χωματουργικού-σκαπτικού μηχανήματος τύπου JCB αξίας 60.000 ευρώ έγινε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου από το εργοτάξιο που έχει στηθεί στην παραλιακή λεωφόρο, μπροστά από την κεντρική πλατεία Νυμφών στην Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το ilovevouliagmeni.gr το τεράστιο μηχάνημα εκλάπη κατά τις βραδινές ώρες και στη συνέχεια μετακινήθηκε από τους δράστες αυτόνομα είτε μέσα από τους δρόμους της Βουλιαγμένης και την παραλιακή είτε με φορτηγό-πλατφόρμα προς άγνωστη κατεύθυνση!

Η εταιρία παρακαλεί όποιον είδε κάτι περίεργο εκείνες τις ώρες, που βέβαια υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως ένα μεγάλο κίτρινο εκσκαφικό μηχάνημα τύπου JCB στους δρόμους της περιοχής να δώσει στο ΑΤ Βουλιαγμένης (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9673358) κάποια στοιχεία προκειμένου να εξακριβωθεί όσο πιο γρήγορα (ίσως από κάποιες κάμερες ασφαλείας) το πώς, τι ώρα, με τι μεταφορικά μέσα και από ποιους έγινε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version