Παρασκευή, 6 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Έκρηξη στην Ιπποκράτους: “Είχε τζάμια παντού…” – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας [vid]

Έκρηξη στην Ιπποκράτους: “Είχε τζάμια παντού…” – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας [vid]

Τις στιγμές, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη βόμβας στην Ιπποκράτους, λίγο μετά τις 22.30, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο NewsIt.gr.

“Ήμουν στο σπίτι και ακούω μια έκρηξη. Βγαίνω κατευθείαν έξω, βλέπω από το παράθυρο δεν είχε τίποτα. Είδα κόσμο να τρέχει στα γύρω στενά, πήρα τα κλειδιά και ανεβαίνω προς τα πάνω… Είχε τζάμια παντού. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από κάποιο διαμέρισμα, κάποιο γκαζάκι από κάποιο σπίτι, δεν ήταν και είδα μετά τα δύο αυτοκίνητα που είχε πέσει ο μηχανισμός”, είπε.

Η βόμβα έσκασε λίγα μετά το τηλεφώνημα αγνώστων στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, όπου ένας άντρας μιλώντας ελληνικά προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας στο βιβλιοπωλείο “Ελευθέρη Σκέψις”, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται για φάρσα. Μάλιστα, ο άντρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προέτρεπε την αστυνομία να απομακρύνει τους κατοίκους της περιοχής από τα παράθυρά τους.

Τηλεφώνημα για τον εκρηκτικό μηχανισμό δέχθηκε και ειδησεογραφική ιστοσελίδα zougla.gr δίνοντας περιθώριο 30 λεπτών μέχρι την έκρηξη του μηχανισμού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άγνωστος άντρας ακουγόταν στο τηλέφωνο σαν να διαβάζει ένα κείμενο και προειδοποίησε πολλές φορές πως δεν πρόκειται για φάρσα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε