Δευτέρα, 30 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Εξάρθρωσε σπείρα ο πατέρας του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η απάτη σε βάρος ηλικιωμένων είναι γνωστή. Τα θύματα όμως είναι εκατοντάδες. Τα χτυπήματα σχεδόν καθημερινά… Όμως μια σπείρα απατεώνων βρήκε το μάστορά της στο πρόσωπο του πατέρα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.

Την περασμένη εβδομάδα, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα χτύπησε το τηλέφωνο του πατέρα του υπουργού. Ο ηλικιωμένος άνδρας άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής μια γυναίκα να του λέει με λυγμούς πως είναι η κόρη του και πως έχει εμπλακεί σε τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ένα παιδί.
Ο πατέρας του υπουργού μέσα στη νύχτα πίστεψε πως όντος μιλά με την κόρη του η οποία είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αμέσως μετά άκουσε στο τηλέφωνο τη φωνή ενός άγνωστου άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως αστυνομικός.
Ο άγνωστος του είπε ότι μπορεί να μεσολαβήσει έτσι ώστε η κόρη του να μην συλληφθεί, να μην περάσει αυτόφωρο ούτε να δικαστεί.
Για όλα αυτά του εξήγησε ότι απαιτούνται 10.000 ευρώ.
Ο πατέρας του υπουργού μέσα στην ταραχή του συμφώνησε και έτσι ο άγνωστος άνδρας του είπε ότι θα έστελνε άμεσα μια αστυνομικό για να παραλάβει τα χρήματα, του είπε μάλιστα ότι θα του δώσει και απόδειξη για το ποσό.
Ο ηλικιωμένος άνδρας όπως ήταν φυσικό είχε ταραχθεί πολύ. Μέσα στη νύχτα ζήτησε συμπαράσταση από τους γείτονες και έτσι όταν λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε μια 42χρονη γυναίκα για να παραλάβει τα χρήματα δεν ήταν μόνος.
Η γυναίκα όταν είδε πως ο ηλικιωμένος είχε μαζί του και άλλους ανθρώπους ταράχτηκε. Έχασε την ψυχραιμία της και ουσιαστικά προδόθηκε.
Αμέσως οι γείτονες του πατέρα του υπουργού κάλεσαν την Άμεση Δράση και προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν.
Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και προσπάθησε να φύγει.
Για κακή της τύχη όμως το περιπολικό έφτασε άμεσα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες.
Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τους συνεργούς της οι οποίοι αναζητούνται…
 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε