Site icon NewsIT

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών

30.06.2010 | 18:06
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σπείρα διαρρηκτών που είχε... ρημάξει σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξάρθρωσε η ασφάλεια Αττικής.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στο Γαλάτσι και τον Νέο Κόσμο, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν τέσσερις Αλβανούς υπηκόους, εκ των οποίων οι δυο είναι ανήλικοι, 15 και 16 ετών αντίστοιχα. Συνεργοί τους αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για “σύσταση εγκληματικής οργάνωσης” και “διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση”.

Τα μέλη της σπείρας δρούσαν τις βραδινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Έμπαιαν σε καταστήματα, είτε με θραύση του ομφαλού της κλειδαριάς είτε με θραύση των γυάλινων εισόδων τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει 22 κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων στις περιοχές του Αλίμου, της Ηλιούπολης, της Αργυρούπολης, των Πατησίων και στην περιοχή του Γαλατσίου.

Επίσης, από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων που θα παραμείνουν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής για να επιδειχθούν και αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version