Site icon NewsIT

Εξελίξεις στη δολοφονία του Φαίδωνος! Συνελήφθη 32χρονος ως ύποπτος για το άγριο φονικό

03.08.2013 | 12:14
Εξελίξεις στη δολοφονία του Φαίδωνος! Συνελήφθη 32χρονος ως ύποπτος για το άγριο φονικό

Ξετυλίγεται σιγά σιγά στο κουβάρι της άγριας δολοφονίας του 46χρονου. Το πτώμα του εντοπίστηκε στην υποδοχή του ξενοδοχείου Beau Rivage σε τυμπανιαία κατάσταση. Φωνές από τις τοπικές αρχές στη Λάρνακα για κατεδάφιση των εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για εξιχνίασης της δολοφονίας του άτυχου 46χρονου Αγγέλου Φαίδωνος, ο όποιος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από την προηγούμενη Δευτέρα.

Η Αστυνομία προχώρησε χτες το βράδυ στη σύλληψη ενός 32χρονου ως υπόπτου για την δολοφονία του Αγγελου Φαίδωνος η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί προχθές το βράδυ στο κλειστό ξενοδοχείο Beau Rivage στην ακτή Λάρνακας-Δεκέλειας στη Λάρνακα.

Πρόκειται για κάτοικο του προσφυγικού συνοικισμού Βρυσούλλων ο οποίος αναμένεται να προσαχθεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το οποίο θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Στο μεταξύ ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους σε δηλώσεις του, ειπε πως «ο θάνατος του 46χρονου Φαίδωνος προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, προκληθείσα από θλων όργανο. Το θύμα φέρει πέντε τραύματα στο κεφάλι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του».

Περισσότερα στο NewsIt.com.cy

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version