Site icon NewsIT

Έξι επιθέσεις στη μέση του δρόμου

09.02.2010 | 09:13
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Δυο γυναίκες και άνδρας κατέληξαν στο νοσοκομείο χτυπημένοι από ληστές  

Η νέα μορφή εγκληματικότητας που σαρώνει στην Αττική σκορπάει καθημερινά θύματα στη μέση του δρόμου.
Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι στην οδό Φραντζή στο Κόσμο δυο ληστές έβγαλαν όπλο και ακινητοποίησαν μια γυναίκα που μετέφερε 15.000 ευρώ. Άρπαξαν τα χρήματα και τα δύο κινητά της τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.
Πέντα και μισή το απόγευμα μια γυναίκα σύρθηκε στο οδόστρωμα στην οδό Βιθυνίας στη Νίκαια όταν οι ληστές που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε 50 ευρώ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο κατέληξε άλλη μια γυναίκα που τις επιτέθηκαν τρεις ληστές στην οδό Κατσουλάκου στον Πειραιά. Την χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα θύματα έπεσαν δυο μετανάστες στα Τουρκοβούνια όταν δυο ληστές τους πλησίασαν την ώρα που βρίσκονταν στον αυτοκίνητό τους και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να κατέβουν. Οι δράστες άρπαξαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Την ίδια ώρα στις Αχαρνές οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες σε δύο νεαρούς που λίγη ώρα πριν μαζί με έναν συνεργό τους που αναζητείται είχαν χτυπήσει έναν μετανάστη και το φίλο του για να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο.
Τα χαράματα η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει στην οδό Φυλής ακόμη δύο ληστές. Δύο Σομαλούς μετανάστες που χτύπησαν μια γυναίκα για να της αρπάξουν την τσάντα. Η αστυνομία αναζητά έναν ανήλικο που συμμετείχε στην ίδια επίθεση.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version